YourSafetyNet


Zorg ervoor dat jouw bedrijf AVG-Proof is en voorkom forse boetes!

Alle benodigde juridische documenten, inclusief begeleidende wizard

YourSafetynet bevat alle benodigde (voorbeeld)documenten, procedures en sjablonen voor het opstellen en uitrollen van een privacy- en ICT-gebruiksbeleid dat voldoet aan de AVG / GDPR. De digitale wizard loodst de gebruiker stap-voor-stap door alle noodzakelijke organisatorische procedures

Image
Image

Krachtige contentfilters voor een flexibel ICT-gebruiksbeleid

De software detecteert en reguleert het ICT-gebruikbeleid middels krachtige content- en webfilters en blacklists voor ongewenste software. Zo gaat YourSafetynet misbruik van ICT-middelen tegen en geeft het een boost aan de productiviteit. Daardoor verdient de oplossing zichzelf snel terug.

Overzichtelijke dashboards en monitoren

YourSafetynet beschikt over overzichtelijke dashboards en krachtige logfuncties, zodat beheerders precies weten wat er op het ICT-netwerk gaande is.

Image

Met een deta-vast IT professional van FourTOP, weet u zeker dat u in goede handen bent. Tijdens de detacheringsperiode bieden wij coaching en ondersteuning aan onze professional. Dit betekent dat er een team van collega specialisten beschikbaar is om complexe vraagstukken op te lossen. Ook voorzien wij in scholing van de medewerker, mocht dit nodig zijn.

Image

Deta-vast is altijd op basis van 'no cure - no pay'. Dit betekent dat ... Ook draagt u geen risico bij ziekte. Na de detacheringsperiode is het mogelijk om de IT professional kosteloos over te nemen. Tenslotte betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Dit is handig wanneer de werkdruk toeneemt of juist afneemt.

Image
  • Systeem- en netwerkbeheer: Microsoft, Citrix, VM Ware, Linux, Cisco Consultants, project managers, applicatiebeheerders, functioneel beheerders, supportmedewerkers
  • Ontwikkelaars: Java, Oracle, Sharepoint, Linux, .net, C#, PHP
  • DBA’s: Oracle, SQL
  • IT Architecten, Security Architecten en IT Security specialisten
  • IT Management
Image

De voordelen van Fourtop YourSafetyNet:

  • Eenvoudige in gebruik dankzij de wizards

  • Bevat alle technische, organisatorische en juridische voorzieningen voor een privacy- en ICT-gebruiksbeleid dat voldoet aan de nieuwe Europese regelgeving.

  • Je beleid wordt via het updatesysteem periodiek aan (nieuwe) wetgeving getoetst en aan de Functionaris Gegevensbescherming gerapporteerd

  • Reguleer het gebruik van eigen devices van medewerkers binnen je ICT omgeving

  • Bewaak en beheer opslagverkeer zoals USB-sticks, SD-kaarten en de cloud

Persoonlijke uitleg?

Heb je vragen of wil je persoonlijke uitleg hebben?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Bij ons ben je altijd welkom.

Neem contact op