Bedrijfsapplicaties

Office 365


Image

Met Office 365 werk je overal online in de cloud. Bestanden delen met collega’s en overal toegang tot jouw bestanden? Dat is het werken van de toekomst. Ontdek ook de voordelen van Office 365 voor jouw onderneming.

Bekijk app

DragDrop


Image

DragDrop is de nieuwe manier van werken met Outlook. Direct bestanden slepen vanaf Outlook naar de locatie waar je deze bestanden nodig hebt. Dit bespaart tientallen uren op jaarbasis. Begin vandaag nog met slepen!

Bekijk app

Heeros


Image

Met de Heeros e-Facturatie oplossingen optimaliseer je factuurprocessen. De Heeros productfamilie bestaat uit volledig geautomatiseerde cloud-based oplossingen voor inkoopfacturen, verkoopfacturen en document archivering.


Bekijk app

ESET


Image

Zorgeloos gebruik maken van technologie en haar voordelen. Dat is wat de ESET cybersecurity producten jou bieden! De bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en services van ESET helpen je bij jouw security uitdagingen en problemen.

Bekijk app

YourSafetyNet


Image

YourSafetynet bevat alle benodigde (voorbeeld)documenten, procedures en sjablonen voor het opstellen en uitrollen van een privacy- en ICT-gebruiksbeleid dat voldoet aan de AVG / GDPR.


Bekijk app