headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
background fourtop

ESET beveiliging

 

Afspraak

Wat het betekent

Zorgeloos gebruik maken van technologie en haar voordelen. Dat is wat de ESET cybersecurity producten jou bieden! De bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en services van ESET helpen je bij jouw security uitdagingen en problemen.

Complete beveiliging

Met ESET Endpoint Protection Advanced beveilig je jouw bedrijfsnetwerk en mobiele apparaten op meerdere lagen. Bovenop de standaardbeveiliging biedt het pakket een krachtige ingebouwde webcontrol, een two-way firewall en een antispamfilter. Alle producten in deze zakelijke bundel zijn gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheersconsole, de ESET Remote Administrator.

Twee-staps verificatie

Met ESET Secure Authentication bescherm je jouw bedrijfsgegevens met een twee-staps verificatie. Beveilig je bedrijf en bedrijfsgegevens zonder ingewikkelde stappen of procedures.

Apple producten

ESET Mobile Device Management for Apple iOS verbetert de beveiliging van iOS-apparaten in jouw bedrijf. Dit door op afstand account- en beveiligingsinstellingen & restricties te beheren. Push instellingen naar iPhones en iPads, en beveilig ze met anti-diefstal technologie zonder additionele oplossingen. Gebruik het Apple iOS Management Framework en beheer alle iOS-apparaten vanaf één locatie.

Beveilig server & cloud

Gedeelde bestanden en serversystemen vormen een extra risico op malware. ESET File Security for Microsoft Windows Server biedt antimalwarebescherming tegen besmetting van gedeelde bestanden en serversystemen. Bescherm je data en elimineer elke malware bedreiging met optionele cloudscanning voor betere prestaties en detectie.

Encryptie en AVG-Proof

Bescherm je bestanden en e-mailcommunicatie met krachtige encryptie. Voldoe aan de verplichtingen op het gebied van informatiebeveiliging en beveiliging van persoonsgegevens (AVG), door moeiteloos een encryptiebeleid te implementeren. De encryptiebeveiliging kan ook worden uitgebreid naar mobiele en externe gebruikers.

Safetica

Safetica beschermt tegen kostbare datalekken en biedt inzicht in werkprocessen. Social engineering aanvallen kunnen in een vroeg stadium worden gedetecteerd, zodat jouw bedrijf geen schade oploopt. Safetica voorkomt dat bestanden in verkeerde handen vallen, of dat nu binnen of buiten het bedrijf is.

De voordelen van
Fourtop ESET op een rij

Complete beveiliging, in een pakket
Gemakkelijk bedrijfsbreed in te stellen
Netwerk én Cloud
Draagt bij aan de richtlijnen van de AVG-wet
Persoonlijke uitleg

Persoonlijke uitleg

Heb je vragen of wil je persoonlijke uitleg hebben?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak