IT Security

Een verantwoord security beleid is meer dan alleen Anti Virus software

E

en goed ICT Security beleid is meer dan alleen antivirus software, het is een dagelijks proces. Voor het waarborgen van het security proces binnen organisaties, werken we hierbij met “mens en machine”. Om de dagelijkse risico`s van bijvoorbeeld dataverlies of virussen die de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen tot een minimum te reduceren. Is de aandacht voor beide net zo belangrijk!

Security diensten

Beveiliging is een steeds belangrijker onderdeel van ICT. Software applicaties generen data. Data over processen, producten en klanten, deze data is kostbaar, niet alleen voor de eigenaar maar ook voor derde. Om de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk te waarborgen, bieden wij een compleet aanbod van bedrijfsoplossingen. Beveiliging van servers, werkstations, digitaal verkeer als mail of VPN. Oplossingen als encryptie, 2-weg authenticatie, End Point Security, actieve Firewall, en advies staan tot de beschikking om zich te wapenen tegen data verlies.

Is uw digitale omgeving veilig?

Vanaf januari 2016 is de nieuwe wetgeving Meldplicht Datalekken van kracht. Deze nieuwe wetgeving stelt onder andere dat bedrijven verantwoord met digitale persoons gegevens dienen om te gaan. Een onderdeel hiervan is de beveiliging van servers, computers en websites doormiddel van de juiste hardware en software.
Onze verantwoorde aanpak kan een hoop problemen voorkomen. We onderzoeken systemen om zeker te zijn dat de juiste vorm van dienstverlening aanwezig is. Een Virus infectie zorgt voor stilstand en oponthoud in bedrijven. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Mocht het toch gebeuren dat er een infectie binnen is, dan staan we altijd klaar om u te helpen. Dankzij onze slimme back up kunnen we er voor zorgen dat het oponthoud en verlies van data en tijd minimaal is.

Security diensten

Security Scan: Om een bedrijfsnetwerk beter te beveiligen tegen cyberaanvallen, is het van belang om eerst het netwerk te onderzoeken. Door middel van een Security Scan brengen we het algemene beveiligingsniveau in kaart en bieden we een overzicht van mogelijke verbeter punten.
Preventieve Phishing mail: Door middel van het preventief versturen van een Phishing mail, worden medewerkers meer weerbaar en een organisatie dus minder kwetsbaar. Aan de hand van de resultaten kunnen we bepalen of er opvolging nodig is, bijvoorbeeld in de vorm van security training.
Security Awareness training: De mens is de belangrijkste maar ook de zwakste schakel in de beveiliging van een bedrijfsnetwerk. Tijdens onze Awareness training nemen we een kijkje in de wereld van Cybercrime, laten we de impact van Cybercrime zien en delen we tips en tricks. Medewerkers worden hierdoor een onderdeel van het dagelijkse security proces.

Security oplossingen

Encryptie: Doormiddel van encryptie worden digitale bestanden versleuteld, bij verlies of diefstap van een computer is de data onleesbaar en dus waardeloos.
2-weg authenticatie maakt uw inlog super sterk. De combinatie van een wachtwoord met een 2`de inlog factor via uw mobiele telefoon maakt inbreken een stuk moeilijker. Ook al is uw wachtwoord geraden, zonder uw telefoon is inloggen onmogelijk.
End Point Security is de Firewall van elke computer. ESET End Point Security software wordt continu gevoed met informatie verzameld op andere End Points in de wereld. Hierdoor is uw computer altijd voorbereid op toekomstige risico`s.
Een actieve Firewall is een belangrijke schakel om uw netwerk af te schermen van het internet. Door het actief scannen van alle in en uitgaande data worden

Ervaringen met Fourtop ICT

De meeste Wi-Fi-netwerken zijn beveiligd met zogeheten WPA2. De bedoeling hiervan is dat berichten, gegevens en bestanden die verstuurd worden via het Wi-Fi-netwerk niet zichtbaar zijn voor onbevoegden. Gisteren is bekend geworden dat er een lek zit in deze beveiliging. Met de zogenaamde “Krack-aanval” kan een WPA2-netwerk toch wel afgeluisterd worden.

23 oktober 2017 Lees meer

Zwakke wachtwoorden, DDoS-aanvallen en malware die uw medewerkers onbewust binnenhalen via phisingmails. Vanzelfsprekend kun je als ondernemer niet alles tegelijk in de gaten houden, daar is immers geen tijd voor. Een dashboard dat overzicht geeft hoe het met de realtime beveiliging van uw onderneming staat, dat is handig in dit geval.

28 april 2017 Lees meer
1 2 4

Wij bellen u graag terug