Blogs

Cloudine & alles over Microsoft Teams

Je kent het vast wel, de vraag of je de laatste versie van een document hebt of wanneer je op zoek bent naar alle benodigde en actuele informatie. Het kan tijd en frustratie opleveren als dit niet loopt zoals verwacht. Met samenwerken in een project, op een afdeling of binnen een team is communiceren uiterst belangrijk en staat eenvoudig, efficiënt en plezierig werken voorop. Ook met thuiswerken wil je weleens je collega's spreken en is videobellen een uitkomst. Dit is met Cloudine makkelijk mogelijk door de inzet van Microsoft Teams.

Slimme communicatie

Microsoft Teams in Cloudine is een professionele werkruimte ‘in de cloud’ waarin alle personen, informatie en hulpmiddelen beschikbaar zijn voor jou en al je collega’s. Het is mogelijk om in deze gedeelde werkruimte met je teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen, bestanden en agenda’s met elkaar te delen en om zelfs content (tegelijkertijd) te bewerken. Alle gedeelde documenten en gegevens worden direct gesynchroniseerd zodat iedereen altijd de nieuwste versie heeft. En ook nieuwe teamleden die op een later moment worden toegevoegd hebben direct toegang tot de eerder gedeelde informatie. Het gebruik van servers, losse applicaties en overige programma’s zijn hierdoor verleden tijd!

Sinds ruim driekwart jaar gebruiken we bij Fourtop zelf Microsoft Teams en wij weten alles van makkelijker, efficiënter en leuker samenwerken.

Inrichting en implementatie

Heb je al een licentie en daarmee alle mogelijkheden waaronder Microsoft Teams tot je beschikking? En heb jij het gevoel dat je nog niet alle mogelijkheden van Office 365 goed benut? Wij helpen je graag verder met alle mogelijkheden. Sinds ruim driekwart jaar gebruiken we bij Fourtop namelijk zelf Microsoft Teams en wij weten alles van makkelijker, efficiënter en leuker samenwerken. Office 365 is verder een product dat continu wordt verbeterd en anticipeert op actuele ontwikkelingen om je organisatie te helpen groeien en ontwikkelen. Een succesvolle implementatie is hierbij essentieel.

Het is belangrijk om iedereen in je organisatie bekend te maken met alle mogelijkheden en tegelijkertijd rekening te houden met de juiste structuur en databeveiliging. Wij hebben ruime ervaring in het op maat implementeren met niet alleen aandacht voor de technische kant maar zeker ook voor de menselijke kant van je organisatie. Zo maakt Cloudine je digitale werkplek klaar voor de toekomst.

Veilig werken met Cloudine

Werken in de cloud brengt ook andere vraagstukken met zich mee. Wie kan er bij mijn data en wat gebeurt er eigenlijk allemaal mee? Kopiëren medewerkers bepaalde informatie of kunnen externe personen bij mijn bedrijfsdata? Met Cloudine hebben we hier rekening mee gehouden, zo staat alle data nog veiliger dan on-premise. Door middel van verschillende Microsoft Security oplossingen bieden we tools voor volledige controle van je data, ook als deze is gedeeld met derden.

Online meeting Microsoft Teams

CloudineenTeams-3

Inschrijven per email