Blogs

Grip behouden en processen optimaliseren met het Power Platform in de industrie branche

Om een succesvolle organisatie in de industrie branche te zijn is een efficiënt werkproces essentieel. Goede tools zijn benodigd om naast een stabiele ICT omgeving de werkzaamheden te optimaliseren, op een beveiligde maar vooral ook op een makkelijke en leuke manier. Het gaat hierbij om innovatieve oplossingen waardoor je als organisatie in de industrie branche klaar bent voor de vele uitdagingen in de toekomst. Maar hoe draagt de ICT bij om grip te behouden op bedrijfsgegevens zodat je efficiënter en succesvoller kunt werken?

Cloudine industrie branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Het belang van het optimaliseren van je werkprocessen 

In de industrie branche kan de productie niet stilstaan, stabiliteit en continuïteit zijn belangrijke voorwaarden. Dit geldt voor alle werkzaamheden, onafhankelijk van de locatie van de medewerkers. Zowel op kantoor, op de werkvloer of onderweg moet er onderling snel en duidelijk geschakeld kunnen worden, vertragingen bij de werkzaamheden zijn namelijk niet gewenst. Een stabiele ICT omgeving ondersteunt hierbij, maar om te blijven optimaliseren met het oog op de toekomst zijn innovatieve oplossingen nodig. De vraag is welke ICT middelen bijdragen aan efficiënter en optimaal productiever werken met gegevens die goed inzichtelijk zijn voor iedereen?

 

Efficiënter samenwerken en sturen op succes

Door grip te behouden op bedrijfsgegevens welke goed inzichtelijk zijn voor al je medewerkers kun je dus makkelijker sturen op succes, voor zowel je klant als binnen je eigen organisatie. Als het gaat om efficiënter werken dragen geautomatiseerde processen en live rapporten bij aan een duidelijk overzicht, wat ook nog veilig gedeeld kan worden met derden. Hierdoor ontwikkel je een data gestuurde onderneming waar de inzichten daadwerkelijk nuttig zijn zodat je op basis van kennis met elkaar tot de beste resultaten kunt komen. In een stabiele ICT omgeving kun je de werkprocessen optimaliseren met de juiste tools en het maakt niet uit waar je medewerker zich bevindt; er kan makkelijk en soepel gecommuniceerd en samengewerkt worden. We weten bij Fourtop ICT dat je werkprocessen zo efficiënt mogelijk ingericht dienen te worden voor het beste resultaat, hier ondersteunen we je dan ook graag bij in een optimale cloud werkomgeving.

Cloudine industrie branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Het Power Platform voor live rapporten en overzichten

Bespaar kostbare tijd en energie zodat er gefocust kan worden op wat echt belangrijk is voor je organisatie in de industrie branche. Met procesoptimalisatie, efficiënte en geautomatiseerde tools en duidelijke rapportages stuur je de organisatie succesvoller met het oog op de toekomst. Het Microsoft Power Platform kan je hierbij helpen, met als onderdelen Power Automate, Power Apps en Power BI. Allemaal met één doel; grip houden op gegevens en succesvoller ondernemen;

  • Power Automate: De optimalisering van je processen en workflows door terugkerende processen en taken digitaal te automatiseren. Bij elk proces, hoe simpel of complex deze ook lijkt, kan de workflow makkelijk geautomatiseerd worden.
  • Power Apps: Je kunt aan de slag met aangepaste zakelijke Power Apps die verbinding maken met opgeslagen gegevens of met online en on-premises gegevensbronnen voor de beste overzichten. Elk gewenste omgeving kan zelf gecreëerd en beheerd worden, zo bewerk en wijzig je data in de Power App en kun je overal waar je bent de juiste meldingen en de beste overzichten krijgen.
  • Power BI: Met het slimme Power BI zorg je ervoor dat je altijd het overzicht behoudt met behulp van live rapportages en dashboards. In je bedrijf krijg je inzichten in je beschikbare data, wat makkelijk te gebruiken is door zowel de IT-er, de analist, de eigenaar en de eindgebruiker. 

Uiteindelijk is continuïteit en efficiency belangrijk in de industrie branche en Fourtop ICT kan er goed bij ondersteunen, er wordt met behulp van gespecialiseerde ICT developers een ICT omgeving op maat geboden.

 

In de cloud werken met Cloudine industrie

Net zoals bij onze bekende Cloudine wordt er afscheid genomen van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. We gaan alleen een stap verder, er wordt namelijk specifiek gekeken naar de uitdagingen en oplossingen in de industrie branche. Bij Fourtop ICT weten we wat er speelt in de markt en passen we onze ICT oplossingen aan naar de behoefte en wensen van je organisatie. En we houden altijd rekening met de medewerkers, want zij werken dagelijks in de ICT cloud omgeving Cloudine.

We vertellen je tijdens dit derde kwartaal van 2021 meer over hoe Cloudine industrie je in de organisatie helpt leuker, makkelijker en veiliger samen te werken. In onze volgende blog kun je lezen hoe we bij Fourtop ICT je met Cloudine ondersteunen met een stabiele en goed beveiligde ICT omgeving. Hierbij is zorgeloos werken ons gezamenlijke doel, samen zijn we klaar voor de toekomst!

Cloudine industrie branche | Fourtop ICT | cloud werkplek

Inschrijven per email