headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

De Cloudine Meeting Room experience

Douwe
25-mrt-2021 15:08:00

Je kent het wel, eerst de discussie wie de vergaderruimte had gereserveerd, voor het starten van een vergadering in Teams moet eerst nog “even” de tv en/of de camera gekoppeld worden aan je laptop. Dit via een te lange kabel die door de ruimte over de tafel heen ligt. Als dan het delen van jouw laptop naar het scherm is gelukt en de meeting is gestart, start dat mooie rondzingende geluid dankzij de microfoons van collega's die natuurlijk ook graag verstaanbaar aanwezig willen zijn in de vergadering.


Dit kan leuker en makkelijker met de Cloudine Meeting Room

1: Je komt aan bij de vergaderruimte waar een mooi draadloos scherm hangt, voorzien van Joan die je welkom heet in de ruimte. Op het scherm staat keurig de ruimte reservering vanuit Outlook Agenda aangegeven en dus is de ruimte vrij, want iedereen weet dat de ruimte gereserveerd is.

Joan Meeting Room | Cloudine leuker makkelijker veiliger | Fourtop ICT

2: In de ruimte aangekomen start je de meeting vast door één keer te drukken op de Teams Tablet. Doordat de tablet is gekoppeld aan het beeldscherm, de camera, speakers en de microfoon is de meeting al begonnen voor je goed en wel zit en je laptop hebt geopend. Alle externe en interne deelnemers krijgen een melding dat de meeting is gestart en joinen de meeting vervolgens en omdat het systeem is uitgevoerd met een heldere microfoon is iedereen goed verstaanbaar en scherp in beeld. De meeting vindt nu plaats op een conference systeem, tijdens de meeting is je laptop dus beschikbaar om informatie op te zoeken zonder dat iedereen op jouw gedeelde scherm meekijkt! 

Joan Meeting Room | Cloudine leuker makkelijker veiliger | Fourtop ICT

Online meetings lopen vaak onnodige vertraging op wat zonde van de tijd is. Eenmaal in een meeting is de kwaliteit vaak onvoldoende voor een prettig gesprek waardoor het behalen van de doelstelling in het geding komt. Met Cloudine Meeting Room verzorgen we een goed en natuurlijk online gesprek waarbij Microsoft Teams de basis is. We zorgen ervoor dat alles samenwerkt en goed wordt bijgehouden zodat op elk moment een meeting gepland kan worden.

Joan Meeting Room | Cloudine leuker makkelijker veiliger | Fourtop ICT

Ben je benieuwd naar wat Cloudine voor je organisatie kan betekenen?

 

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Cloudine