Afspraak

Een wendbare ICT partner voor Combister – Klantverhaal

Wesley
5-jul-2016 16:24:42

Combister is de externe centrale sterilisatie afdeling (CSA) van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft, de Haga ziekenhuizen in Den Haag en het Diaconessenhuis in Voorburg. Het is een continu bedrijf dat 24x7 werkt. Combister voorziet in het complete schoonmaakproces na gebruik van operatie instrumenten. Denk hierbij aan schoonmaken, controleren op kwaliteit en steriliseren. Combister transporteert zelf de instrumenten tussen de verschillende ziekenhuizen en de CSA Delft.

Op zoek naar een ICT partner

John Vermeer, Combister: “We zijn door onze onafhankelijkheid een relatief kleine speler in de zorg en hebben gezocht naar een ICT partij die bij ons past. We willen geen nummer bij een stugge organisatie zijn maar werken met een wendbare partner. Een partij die onze processen begrijpt en de kwaliteit in huis heeft om ons 24/7 te ondersteunen. Dit geeft ons de mogelijkheid om sneller te reageren op de vragen uit de markt. We hebben gekozen voor FourTOP omdat ze samen met van Straten Medical een totaalconcept hebben ontwikkeld, welke volledig aansluit bij onze processen. Hierdoor konden we software op maat en ICT Beheer gecombineerd met één aanspreekpunt krijgen.”

24/7 ICT support

Jaap van Oord, FourTOP: Het is voor Combister van belang dat er een stabiele en betrouwbare omgeving staat, waarin storingen tot het minimum worden beperkt. Ziekenhuizen zijn van Combister afhankelijk, aangezien er anders geen operaties kunnen plaatsvinden. Wij beheren daarom de totale ICT en functioneren als 24/7 supportafdeling van Combister. We hebben aan de start zeer intensief met elkaar samengewerkt. Het resultaat van het harde werk is dat er nog geen operatie is gecanceld![sc_quote]FourTOP is altijd goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. We hebben op regelmatige basis overleg waarin ze meedenken bij vraagstukken die we hebben in de communicatie met de ziekenhuizen, onze klanten. Ze staan altijd voor je klaar, zijn flexibel, begeleiden ons goed bij ICT vraagstukken en denken mee. Ook door bijvoorbeeld het organiseren van evenementen over cybercrime of andere zaken die van belang zijn voor ons. Heeft u ook te maken met uitdagingen op het gebied van een stabiele en betrouwbare ICT omgeving? En wilt u ook een wendbare ICT partner? Neem gerust eens contact met ons op!

Tevens aanbevolen

Deze artikelen op Klantverhalen