headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Fourtop ICT en Heeros Nederland gaan samenwerken om elkaars producten en diensten te versterken.

Douwe
19-jan-2017 13:27:33

Tijdens diverse gesprekken tussen Fourtop ICT en Heeros Nederland kwam sterk naar voren dat er veel overeenkomsten zijn tussen de beide organisaties in de manier van werken en denken. Samenwerken en delen om toegevoegde waarde en oplossingen te bieden aan relaties. Zodoende is besloten om de samenwerking actief met elkaar op te zoeken. Waarbij de ICT dienstverlening en kantoorautomatisering van Fourtop aansluit op de factuurverwerking software die Heeros Nederland biedt.

Jaap van Oord, directeur Fourtop ICT, geeft aan dat de oplossing van Heeros een toegevoegde waarde biedt bij zijn relaties, omdat factuurverwerking valt onder kantoorautomatisering. De online oplossing die Heeros biedt sluit ook aan bij de Cloud oplossingen die Fourtop zelf biedt, namelijk één locatie waar uw gegevens veilig opgeslagen staan en te bereiken via elk device. Het versterken van elkaars diensten en producten is waar we naar zoeken bij het aangaan van een samenwerking.

Matti Lattu, CEO Heeros Nederland en Heeros Systems Oyj, vertelt dat de huidige manier van werken met partners, zoals Accountants en ICT organisaties, naadloos aansluit bij de samenwerking met Fourtop. Eén van de pijlers van Fourtop is connectiviteit, wat een belangrijk aspect is van de oplossing die Heeros biedt aan haar klant. De advisering van Fourtop bij relaties en potentiële relaties over IT security en Cloud oplossingen is van toegevoegde waarde bij de Heeros propositie.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?
Heeros Nederland 06-53674984
Fourtop ICT 078-3030700

A Great Offer, Just a Click Away

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Nieuws