Afspraak

FourTOP verzorgt pro deo alle ICT-diensten voor hospice De Cirkel

Wesley
4-apr-2017 13:10:23

Hospice De Cirkel uit Hendrik Ido Ambacht is een plaatsvervangend huis voor mensen die maximaal nog maar drie maanden te leven hebben. Iedereen is welkom om de laatste fase van zijn of haar leven hier door te brengen en de bewoners krijgen dezelfde zorg die ze thuis ook zouden krijgen. Annelies de Back, bestuurslid van hospice De Cirkel, vertelt: “Wij streven ernaar om ons hospice voor iedereen een fijne plek te maken, zo kan familie bijvoorbeeld blijven slapen en wij verzorgen dan tegen een geringe vergoeding de maaltijden. Voor de financiën zijn wij deels afhankelijk van subsidies, maar wij moeten het met name hebben van giften. FourTOP ICT werkt pro deo voor ons vanuit de MVO-gedachte, zij voorzien ons van ICT-diensten.”

Probleemloze ICT met een persoonlijke touch
“Voorheen was onze ICT bij verschillende partijen ondergebracht, waardoor het soms onduidelijk was bij wie we voor wat moesten aankloppen. Wij willen ons graag focussen op onze bewoners en niet op het oplossen van ICT-problemen. Soepel lopende ICT is heel belangrijk en wij gingen daarom op zoek naar een bedrijf dat ons kon ontzorgen op dat gebied. FourTOP ICT had ons bij de verhuizing naar Hendrik Ido Ambacht een donatie gegeven en zo zijn wij met hen in contact gekomen. Toen wij problemen met onze server kregen, hebben wij FourTOP benaderd om ons te helpen en dit deden zij graag. FourTOP is een middelgroot ICT-bedrijf, maar wel met een persoonlijke touch. Ze hebben de ervaring in huis om ons te voorzien van goede ICT-oplossingen en daarbij ook oog voor onze organisatie en de mensen die daar werken. Wij vinden het belangrijk samen te werken met een partner die begrijpt dat je ook als hospice afhankelijk bent van ICT en dus snel een oplossing wil hebben als er op dat gebied iets niet goed functioneert. Als de automatisering niet goed werkt, zitten wij met onze handen in het haar. Onze hele administratie zit in de computer.”

Ideale ICT-partner
“Wij nemen veel diensten af bij FourTOP. Onder andere het ICT-beheer, Office365 en Wifi. Internettoegang via Wifi is voor ons belangrijk. Bewoners en bezoekers zitten vaak in een stressvolle situatie en slechte Wifi leidt tot extra zorgen. Mensen willen graag bereikbaar zijn en contact houden met de buitenwereld. Sinds door FourTOP een goed netwerk is aangelegd, heeft iedereen altijd en overal Wifi bij ons. We werken prettig samen met FourTOP. Ze leveren goed werk en reageren altijd vlot. FourTOP ontzorgt ons op het gebied van ICT en wij zijn blij met de belangeloze inzet van dit bedrijf voor ons hospice.”

Heeft uw organisatie ook behoefte aan probleemloze en gestructureerde ICT? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.

Tevens aanbevolen

Deze artikelen op Klantverhalen