Blogs

Blog Jaap: Guardian360, uw online beveiligingsmanager

Geen enkele ondernemer haalt het in zijn hoofd om dag en nacht voor de deur van zijn kantoor te gaan zitten om het te beschermen tegen inbraak. U installeert een alarminstallatie of huurt wellicht zelfs beveiligingsmedewerkers in. Met online beveiliging is het eigenlijk niet anders. Sterker nog, cybercriminelen doen niet alleen veel meer pogingen om in te breken, maar doen dit ook via onbekende en steeds meer achterdeurtjes. Maar heeft u daar ook een alarminstallatie die u laat weten als dit gebeurt of een beveiligingsmedewerker die alles in de gaten houdt? Zo niet, dan is het hoog tijd, want we kunnen niet meer om cybercriminaliteit heen. Guardian360 is uw online beveiligingsmanager en zorgt dat ervoor dat u ’s nachts rustig kunt slapen. Ik vertel u er graag meer over!

Welkom123

Een van die achterdeurtjes zijn de zwakke wachtwoorden die gebruikt worden door uw medewerkers. Uit gemak kiezen zij vaak voor dezelfde wachtwoorden op meerdere accounts die makkelijk te onthouden zijn. Guardian360 monitort alle wachtwoorden en stuurt u een notificatie wanneer er een zwak wachtwoord wordt aangetroffen. Zo kunt u dit direct samen met uw medewerker of collega aanpassen.

Hacker alert

Dagelijks komen er nieuwe manieren bij waarmee cybercriminelen proberen in te breken. Uw antivirus, antispam en firewall zijn hier niet altijd direct op bedacht. Daarom scant Guardian360 voortdurend uw netwerk naar mogelijke kwetsbaarheden. En weet een hacker toch binnen te dringen? Dan neem uw beveiligingsmanager de controle over en zorgt voor de afwending van het gevaar. De software wordt continu getest en verbeterd door zogenaamde ethische hackers, om kwaadwillende hackers geen kans te geven.

Compliance check

De Guardian360 kan u daarnaast laten zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Dankzij de rapportering op basis van verschillende normeringen als ISO27001 en NEN7510 bent u op bestuurlijk niveau volledig op de hoogte van uw compliancy.

Guardian360 solliciteert graag naar de functie van online beveiligingsmanager bij uw bedrijf. Wilt u een kennismakingsgesprek voeren? Neem dan contact met mij op!

Inschrijven per email