Blogs

Handige ICT gadget uitgelicht: Kuando Busylight

We hebben het binnen Fourtop ICT vaak over makkelijker samenwerken en over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen zodat je efficiëntie en productiviteit omhoog gaat. Om dit te bereiken kun je denken aan het menselijke aspect, waarbij je medewerkers traint en meekrijgt de verbeteringen beter te adopteren, of je kijkt naar het technische aspect zoals de ICT applicaties en in dit geval ook ICT tools die je dagelijks kunnen helpen. Zo'n handige gadget is bijvoorbeeld de Kuando Busylight, je mist geen oproep of melding meer met dit handige lampje en je collega's zien in één oogopslag of je beschikbaar bent.

Handige ICT gadget uitgelicht: Kuando Busylight | Fourtop ICT

 

Een accessoire voor elke werkplek

De Kuando Busylight is een flexibel, 180 graden draaiend lampje wat geplaatst kan worden op verschillende plekken door de click on / off magnetische oplossing voor op pc's, laptops of op je bureau. Het is zichtbaar van ver, maar schijnt niet te fel en storend voor als je dichtbij zit. Naast alleen het gebruik van licht, kun je er met de ingebouwde speaker ook mee horen dat je gebeld wordt dankzij een notificatie met geluid. Allemaal handige hulpmiddelen om samenwerken makkelijker te maken.

 

Efficiënt samenwerken met je collega’s

In Microsoft Teams kun je zien of collega's beschikbaar of bezet zijn voordat je ze probeert te bereiken, maar op kantoor zie je de status van je collega's een stuk minder makkelijk. Zo kunnen ze net met iets bezig zijn waardoor ze liever even niet gestoord worden of je ziet vanuit de verte dat iemand er wel zit, maar toevallig is hij of zij aan het bellen. Met de Kuando Busylight zie je in één oogopslag door middel van verschillende kleuren wat de status is. Zo geeft de Busylight bijvoorbeeld met rood licht aan dat je bezet bent, blauw dat je aan het bellen bent, groen dat je beschikbaar bent en zo heb je nog meer kleurenopties. Je kunt je beter concentreren door de niet-storen modus en ongewenste afleiding voorkomen, maar ook sneller schakelen wanneer je wel beschikbaar bent. Met elkaar kun je je efficiënter bezig houden met belangrijke zaken en daardoor als organisatie makkelijker sturen op succes.

Handige ICT gadget uitgelicht: Kuando Busylight | Fourtop ICT

Inschrijven per email