Afspraak

Maak kennis met Dean van FourTOP ICT!

Wesley
10-mrt-2017 15:07:09

Dean Morgenrood is sinds september 2016 werkzaam bij FourTOP. Hier heeft hij zijn grote interesse in ICT ontdekt en besloten om zich om te laten scholen. Als eerstelijns medewerker is hij het eerste aanspreekpunt voor veel klanten. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!

Dean, stel jezelf eens voor!
“Mijn naam is Dean Morgenrood en ik ben 23 jaar oud. Mijn hobby’s zijn ICT gerelateerde topics opzoeken en dit toe proberen te passen in mijn eigen omgeving, computer games spelen en naar concerten gaan.”

Wat voor opleiding heb je gevolgd?
“Op dit moment ben ik bezig met de overstap naar een ICT-4 BBL opleiding om opgeleid te worden tot ICT Beheerder. Dit houdt in dat ik werkend ga leren onder de vlag van FourTOP en een dag naar school ga om mijn diploma te halen.”

Wat is je functie en wat houdt dit precies in?
“Ik ben een eerstelijns supportmedewerker. Ik neem de telefoon op, sta de klanten te woord en help ze hun probleem in kaart te brengen. Is het een probleem dat ik zelf op kan lossen, dan help ik de klant hierbij. Mocht er in dit probleem meer tijd gaan zitten of weet ik er geen oplossing voor dan maak ik er een ticket voor aan en stuur het door naar mijn tweedelijns collega’s.”

Welk technisch apparaat is voor jou onmisbaar?
“Mijn desktop is onmisbaar voor mij. Zodra ik thuis kom en ik een moment voor mezelf heb dan ga ik achter mijn desktop om wat meer over ICT gerelateerde dingen te weten te komen.”

Wat maakt FourTOP anders dan andere ICT bedrijven?
“FourTOP is een kleinschalig ICT bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we de klanten die bellen persoonlijker kennen en daarom sneller kunnen helpen.”

Wat maakt het werken bij FourTOP zo leuk?
“Wat ik het leukst aan mijn werk vind is dat ik de klanten te woord kan staan en kan helpen met de problemen waar ze op dat moment tegen aan lopen. Als ik de klant hiermee gerust kan stellen en het op kan lossen dan geeft dat mij een goed gevoel omdat ik er dan voor zorg dat de klant weer door kan gaan met waar ze mee bezig waren. Hier ben ik dan echt trots op!”

Tevens aanbevolen

Deze artikelen op Nieuws