Afspraak

Maak kennis met Arjo van FourTOP ICT!

Wesley
22-jun-2016 13:30:38

Als medeoprichter van FourTOP heeft Arjo Middelkoop van zijn ICT hobby zijn werk gemaakt. We spraken hem over het ontstaan van FourTOP, zijn trots én wat hij doet om te ontspannen!

Arjo, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Arjo Middelkoop en ik ben 48 jaar. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen: een dochter van 18, een dochter van 15 en een zoon van 10 jaar oud.”

Hoe ben je in de ICT branche terecht gekomen?
“Ik heb MTS elektronica MBO niveau 4 gedaan, omdat er in die tijd nog geen informatica opleidingen waren op dat niveau. In militaire dienst heb ik nog een aantal Ambi modules gedaan om mijn ICT kennis te vergroten. Na mijn militaire dienst ben ik gaan werken bij een ICT bedrijf in Almere.”

En waarom heb je besloten om te beginnen met FourTOP?
“Destijds runden Gerhard van der Veen en ik een automatiseringsbedrijfje naast onze vaste baan. Op een gegeven moment waren we iedere avond en elk weekend bezig om klanten te helpen. Het werd daarom tijd voor de volgende stap. We zijn met Jaap van Oord en Klaas Jan Bruinsma toen gestart met FourTOP. We kennen elkaar al vanaf de lagere school en werken al meer dan 20 jaar samen. Een aantal klanten van ons automatiseringsbedrijf is nog steeds klant bij FourTOP, al bijna 25 jaar dus inmiddels!”

Waar ben jij verantwoordelijk voor binnen FourTOP?
“Ik ben verantwoordelijk voor de Managed Services afdeling en ik stuur de mensen van de servicedesk aan. Verder ga ik regelmatig naar klanten voor pre-sales activiteiten.”

En wat doe je om te ontspannen?
“Mijn hobby is kamperen. We hebben een caravan en trekken er regelmatig op uit met het gezin naar de camping. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk en in Nederland gaan we regelmatig naar Zeeland. Verder schaats ik ‘s winters graag en in de zomer doe ik aan hardlopen en windsurfen.”

Welk technisch apparaat is voor jou onmisbaar?
“Mijn smartphone en mijn laptop zijn onmisbaar voor mijn werk. Verder ben ik dol op nieuwe dingen in de ICT en andere gadgets.”

Waar ben je het meest trots op in je werk en waarom?
“Ik ben het meest trots wat wij bereikt hebben de afgelopen jaren. ICT is continu in beweging en dat betekent dat je als bedrijf voortdurend moet vernieuwen en inspelen op de wensen van de klant. Wij adviseren onze klanten altijd over de nieuwe mogelijkheden op ICT gebied. Zo kunnen zij altijd optimaal werken met de slimme inzet van ICT.”

Wat vind je het leukst aan je werk?
“Iedere dag in ICT is anders, dit maakt het werk heel veelzijdig. Verder zijn we continu bezig met nieuwe dingen. Het ontwikkelen van nieuwe ICT diensten vind ik erg leuk. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt!”

Koffie drinken met Arjo? Neem gerust eens contact met hem op!

Tevens aanbevolen

Deze artikelen op Nieuws