Afspraak

Maak kennis met Raymond van FourTOP ICT!

Wesley
4-nov-2016 14:14:31

Raymond Fuller werkt al vier jaar bij FourTOP. Als Servicedesk Manager zorgt hij ervoor dat alle supportvragen netjes worden afgehandeld en iedereen goed samenwerkt. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!

Raymond, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Raymond Fuller en ik ben 29 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen en hardlopen en hou ik me bezig met computers en nieuwe technieken.”

Je bent al vier jaar werkzaam bij FourTOP. Wat doe je hier precies?
“Ja klopt! Ik ben Servicedesk Manager. Ik stuur de servicedesk aan zodat alles goed gepland is en dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Ik houd de supporttickets in de gaten zodat ze volgens afspraak worden opgepakt. En ik zorg ervoor dat iedereen zich begrepen voelt en dat de samenwerking goed verloopt.”

Welke technisch apparaat is voor jou nou echt onmisbaar?
“Dat zijn er eigenlijk twee! Ik kan niet zonder computer en telefoon!”

Wat maakt FourTOP volgens jou anders dan andere ICT bedrijven?
“We zijn niet zomaar een ICT bedrijf. We leven mee en denken mee met onze klanten zodat we een eerlijke en juiste oplossing kunnen geven.”

Waar ben je het meest trots op in je werk en waarom?
“Het leukst vind ik de samenwerking met collega’s. Samen problemen oplossen zodat onze klanten blij worden van het eindresultaat. Van blije en vrolijke mensen krijg ik energie en kan ik met een gerust hart naar huis na een dag werk.”

En waar ben je het meest trots op?
“Waar ik trots op ben is ons personeel, we zijn samen een sterk team. We vormen toch een soort van familie samen en staan altijd voor elkaar klaar.”

Tevens aanbevolen

Deze artikelen op Nieuws