headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

De complete security aanpak van Managed Cloud Protection

Marcel
18-jul-2023 9:00:00

Cloud werkplek security

Met de overgang naar steeds meer werken vanuit de cloud veranderen ook de risico's. Zo wordt er bijvoorbeeld meer en meer vanaf verschillende locaties samengewerkt vanuit cloudomgevingen als Microsoft Teams, waarbij data en links veelvuldig met elkaar worden gedeeld. Dit zorgt automatisch voor nieuwe security uitdagingen, waarbij het speelveld tussen functionaliteit en security steeds meer onder spanning komt te staan.  

Samenwerken, informatie delen, overal kunnen aanhaken bij meetings en kunnen vertrouwen op automatisering zijn de drijfveren voor groeiende en dynamische organisaties. Te veel security kan een beperkende factor op deze drijfveren gaan vormen, toch wil je als ondernemer of IT-manager controle over de veiligheid hebben.  

Cloud security | Fourtop ICT

Managed Cloud Protection

Met Managed Cloud Protection hebben we een complete cloud werkplek securitydienst ontwikkeld. Binnen deze dienst ligt de focus op de medewerker waarbij werken leuk en makkelijk moet blijven, maar wel met maximale beveiliging! Ondanks dat dit uitersten lijken, is dit mogelijk door in de security lagen verschillende securityproducten te combineren en zo op te bouwen rondom de medewerker. Waarbij we uitsluitend het beste van de markt inzetten voor deze beveiligingslagen. Hierdoor ontstaat er een security landschap in lagen dat lastig doordringbaar is.  

Managed Cloud Protection beveiliging bestaat onder meer uit verschillende lagen van:  

Anti-Spam, data encryptie, Office365 Apps Security, Anti-CEO Fraude, Anti-Spoofing, Anti-Malware, Cloud Sandboxing, misbruik door spammers zoals Phishing (SPF, DKIM en DMARC) en Microsoft Policies. 

Met onze Managed Cloud Protection dienst optimaliseren we de beveiliging door gebruik te maken van verschillende producten en services gecombineerd. Door experts en topproducten te combineren bieden we een dienst waarmee we snel kunnen acteren op nieuwe bedreigingen.

Cloudine | Fourtop ICT

Standaard in Cloudine

Binnen onze cloud werkplek Cloudine is Managed Cloud Protection een standaard onderdeel van de bundel. Waarbij Managed Cloud Protection de basis security lagen in Cloudine aanvult om medewerkers optimaal te beveiligen in de cloud. Met Cloudine zorgen we ervoor dat organisaties “Digitaal op Orde” zijn en voorbereid zijn voor de toekomst. Met Digitaal op Orde verzorgen we een veilige en stevige basis, waarop organisaties kunnen vertrouwen en kunnen bouwen naar de toekomst.   

 

Nieuwe ontwikkelingen

Alle genoemde beveiligingsopties en producten vormen een optimale beveiliging, maar het zal helaas nooit 100% zijn. De ontwikkelingen gaan snel, dus blijft het belangrijk om alert te blijven. Met de snelle opkomst van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT, kunnen cybercriminelen ook steeds betere phishing e-mails genereren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Naast het beveiligen van data en werkplek is het dus ook van belang om het personeel te informeren over bedreigingen, bijvoorbeeld door awareness programma's. We hebben hier een kant en klare oplossing voor waar we je graag meer over vertellen.  

Maak gerust een afspraak bij vragen, we helpen graag!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over Beveiliging