Blogs

De efficiëntie en het gemak van Power Apps. Voor elk ICT vraagstuk een oplossing!

Wie heeft er tegenwoordig nog nooit van Power Apps gehoord? De ICT wereld is constant in beweging en ook wij ontwikkelen mee om je dagelijkse werk makkelijker te maken. Zo blijven we op de hoogte van de eindeloze mogelijkheden van Microsoft Office 365 op het gebied van Power Apps, onderdeel van het Power Platform, om je bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren. En makkelijker werken kan zeker met behulp van Power Apps, je kunt snel aangepaste zakelijke apps (laten) bouwen die verbinding maken met opgeslagen gegevens of met online en on-premises gegevensbronnen voor de beste overzichten. Je hebt verschillende soorten Power Apps; voor app-gebruikers, voor beheerders of juist voor ontwikkelaars. Waar je ook ondersteuning voor nodig hebt, je kunt je gewenste omgevingen creëren en beheren.

Onze ICT developers kunnen heel snel Power Apps voor je ontwikkelen, mogelijk zelfs binnen een dag. Wat je ICT vraagstuk ook is, wij denken altijd met je mee voor de beste oplossing.”

- Marcel Toet, Technisch Manager bij Fourtop Marcel Toet | Fourtop ICT 

Passend bij jouw bedrijf

Het is mogelijk om een Power App te realiseren voor vrijwel elk idee. Je kunt makkelijker en vooral efficiënter werken waardoor je veel tijd, geld en papier bespaart. Elke App is naar wens op maat te maken en ieder detail kan worden geoptimaliseerd voor specifieke taken en rollen. En of je nu klein begint en deze verder uit gaat bouwen of direct met een meer gecompliceerde App aan de slag gaat, het kan allemaal. Ook is de ICT oplossing uitvoerbaar vanuit de browser en iOS- en Android apparaten en je kunt makkelijk connecties maken met andere bestaande applicaties zoals e-mail, Excel, Microsoft Teams en SharePoint. Bewerk en wijzig je data in de Power App en krijg overal waar je bent de juiste meldingen en de beste overzichten. Dit maakt samenwerken makkelijk, efficiënt en vooral leuker!

Power Platform | Power Apps | Fourtop ICT

Je kunt onderstaand een aantal van onze voorbeelden van Power Apps vinden om je een idee te geven van de mogelijkheden:

  • Apps om snel en geautomatiseerd bedrijfsmeldingen door te geven naar de juiste afdelingen en personen
  • Overzichtelijke Apps met bedrijfsdata van verschillende bronnen
  • Apps waar je efficiënt QR codes voor autorisatie kunt scannen
  • Al je facturen in een Power App waarbij je zelf de perioden kunt wijzigen
  • Een App met de Servicedesk voor een overzicht in het aantal tickets en de status per ticket

Je kunt je systemen en al je gegevens aan elkaar koppelen en op elk device gebruiken. En ook bij bijvoorbeeld een cloud werkplek, zoals Cloudine, kunnen Apps een mooie toevoeging zijn voor je organisatie. Samen vinden we passend bij je bedrijf een oplossing voor je in de vorm van een handige Power App!

Power App: Reserveer je Plekje

Een goed voorbeeld van een succesvolle Power App die in een zeer korte tijd is ontwikkeld is onze eigen Reserveer je Plekje App. In tijden van (meer) thuiswerken is het lastig om een goede planning te maken om overbezetting op kantoor te voorkomen. Het is fijn om je collega’s weer te zien en het maakt samenwerken makkelijker, maar je wilt dit natuurlijk wel op een veilige en gecontroleerde manier doen. Met behulp van Microsoft Office 365 hebben we voor deze uitdaging een handige Power App ontwikkeld: Reserveer je Plekje. De App kun je toevoegen in Microsoft Teams en je kunt samen met je collega’s de beschikbare plekjes op kantoor van te voren reserveren. Hierna komt je reservering automatisch in je eigen agenda en in de algemene Reserveer je Plekje agenda in Outlook. Zo weet je makkelijk wanneer er iemand aanwezig is en dat er nooit te veel mensen tegelijkertijd op kantoor zullen zijn. 

Reserveer je Plekje | Fourtop ICT | Power Apps

De Power App Reseveer je Plekje is door onze ervaren ICT developers binnen een dag ontwikkeld en begin mei op de markt geïntroduceerd. De app is beschikbaar gemaakt voor iedereen die maximaal gebruik wilt maken van de kantoorruimte, het maakt hierbij niet uit of het een bestaande klant of een voor ons onbekend bedrijf is. Sinds mei hebben we vele aanvragen gekregen en inmiddels maken al tientallen bedrijven gebruik van de Reserveer je Plekje App. Ben je benieuwd of de Power App ook bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.

Power Platform | Microsoft | Fourtop ICT | Power Apps

De voordelen van het Power Platform

De wereld ontwikkelt continu en wij zorgen ervoor dat de ICT mee ontwikkelt met goede en passende oplossingen. Het doel is om je effectiviteit te verhogen, kosten te besparen en werk leuker en makkelijker te maken. We laten je graag meer zien over de mogelijkheden van Power Apps, maar ook over andere onderdelen van het Power Platform zoals Power BI en Power Automate. Geen vraag is te gek, onze creatieve ontwikkelaars denken graag met je mee!

Je leest hier meer over de mogelijkheden van het Power Platform!

Inschrijven per email