headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact

Seminar ‘Aangepaste Europese privacy wetgeving’ met Fourtop en BAKKER accountants & adviseurs

Douwe
15-sep-2017 14:12:51

De privacy wetgeving verandert, waarom en wat moet uw organisatie hier nou precies mee? Tijdens de seminar "Aangepaste Europese privacy wetgeving" op woensdag 25 oktober a.s. slaan Jaap van Oord van Fourtop en Richard de Geus van BAKKER accountants & adviseurs de handen ineen om u te informeren en de punten aan te stippen die voor uw bedrijf essentieel zijn. We maken de onderwerpen inzichtelijk en geven advies, zodat u voorbereid bent.

Hulp bij de AVG

Als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 25 mei 2018 in gaat, hebben alle organisaties meer verplichtingen. Er wordt in de AVG meer nadruk gelegd op de verantwoordelijkheid van organisatie zelf om de wet na te leven en om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden (accountability). De nieuwe wet- en regelgeving roept veel vragen op, zoals: Wat wordt er nu eigenlijk bedoeld met een datalek en hoe werkt het melden hiervan? Wat moet ik als organisatie doen om de wet AVG na te leven? Wie of wat kan me hierbij helpen?

Eenvoudig aanmelden

Hierbij nodigen wij u van harte uit om dit seminar bij te wonen. Aanmelding kan via een mail naar p.lichtenberg@bakker-accountants.nl. I.v.m. voorregistratie ontvangen we graag contactgegevens van alle personen. Het aantal plaatsen is gezien de locatie beperkt dus wees er snel bij.

Datum, tijden en locatie

Wanneer: woensdag 25 oktober 2017
Hoe laat: 11.30 – 14.00 uur
Waar: Asecom, St. Ignatiusstraat 263, 4817 KK Breda

Plan route

A Great Offer, Just a Click Away

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Dit vind je misschien ook leuk

Verhalen over AVG