Blogs

Persoonlijk, professioneel en met plezier! Waarom werken bij Fourtop ICT

Waar draait het echt om als je een nieuwe baan zoekt in de ICT-branche? Natuurlijk is een goed salaris met alle bijbehorende extra’s van invloed, maar wat geeft de doorslag bij je keuze voor een bepaald ICT bedrijf? En nog belangrijker, om er daarna te blijven omdat je er goed op je plek zit en je gewaardeerd wordt. Naast de logische basiswensen gaan wij ervoor dat je het bij ons volledig naar je zin hebt, dat je kunt zijn wie je bent en dat je juist de mogelijkheden krijgt om te groeien. Als het gaat om op een professionele manier en met vrijheid en plezier te werken bij het bedrijf Fourtop ICT laten we je dit het liefst door onze fijne collega’s zelf vertellen! Zij weten namelijk precies met welke redenen ze voor Fourtop hebben gekozen en waarom ze er met alle liefde blijven werken.
 
Sam Plokhooij | Fourtop ICT
Sam Plokhooij | ICT-Servicemanager
 
Het leuke aan werken bij Fourtop is dat er een gezellige sfeer is met veel onderling respect. We werken hard en met veel enthousiasme samen om mooie ICT omgevingen te leveren. Er wordt naar elkaar geluisterd en er is altijd ruimte voor een grap. Tot slot, de koffie is ook goed!”
Joost van Ooijen | Fourtop ICTJoost van Ooijen | System Engineer
 
Ik werk met plezier bij Fourtop door de kansen die ik krijg om meer te leren. De onderlinge teamsfeer is informeel terwijl de manier van werken zeer professioneel is. Dit maakt dat het werken bij Fourtop een hele mooie balans heeft tussen hard werken, maar ook genieten met je collega's.”
Douwe van der Graaf | Fourtop ICT
Douwe van der Graaf | Sales & Marketing
 

Bij Fourtop ICT hebben we een gezamenlijke drive om onze partners blij te maken met het leveren van slimme ICT! Ik vind het inspirerend om hier deel van uit te maken en hier mijn steentje aan bij te dragen.” 

Wendy Beijers | Fourtop ICTWendy Beijers | HR Manager en HR Consultant
 
Ik werk al meer dan 6 jaar bij Fourtop ICT. Destijds ben ik binnengekomen als Office Manager en inmiddels doorgegroeid naar mijn huidige functies. Ik waardeer het enorm dat Fourtop niet alleen mij faciliteert in mijn groei, maar ook alle andere medewerkers.”
 
Wat maakt Fourtop ICT bijzonder?
Er zijn op deze vraag vele antwoorden mogelijk, maar het komt vooral neer op het volgende: de mensen! Om daadwerkelijk het beste uit jezelf te kunnen halen wordt er bij Fourtop ICT naar je geluisterd en heb je de vrijheid om je te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met enthousiasme en plezier je werk doet en het volledige vertrouwen voelt waardoor samenwerken ook echt leuker en makkelijker wordt. Als je bij Fourtop komt werken ga je bij een innovatieve ICT partner aan de slag waar klanten geïnspireerd worden, onze digitale werkplek van de toekomst Cloudine is hier een groot onderdeel van. Met 22 medewerkers zijn we een hecht team, maar iedere nieuwe toevoeging is altijd meer dan welkom. We gaan voor een mooie, positieve toekomst en we doen dit met elkaar!
 
Marcel Toet | Fourtop ICT
Marcel Toet | Technisch Manager
 

Fourtop is een bedrijf dat snel wil en kan innoveren, daar is ruimte voor bij de medewerkers. Het leuke is dat ik hier een bijdrage aan kan leveren om de dienstverlening continu te vernieuwen en daarbij een goede mix te vinden tussen kwaliteit, veiligheid en kosten. ICT vind ik al mijn hele leven leuk, vooral de projecten, technieken toepassen, voorbereiding, migratie en nazorg, maar je kijkt ook naar de bedrijfsprocessen, applicaties en functionaliteit. Ik ben er trots op als we als team een project goed hebben laten verlopen en dat de gebruikers het leuk vinden om de nieuwe technieken te gaan gebruiken en op de juiste manier.”

Staffan Nelemans | Fourtop ICTStaffan Nelemans | Cloud Architect
 
Werken bij Fourtop is zeer gevarieerd. Elke dag zijn er andere uitdagingen die je kan aanpakken. Geen dag is hetzelfde!”
Jari Oosterom | Fourtop ICT
Jari Oosterom | Financieel administratief medewerker 
 
Wat ik leuk vind aan werken bij Fourtop is dat het een platte organisatie is en dat je informeel met elkaar kan omgaan binnen de organisatie. Daarnaast vind ik het fijn dat ik op eigen verantwoordelijkheid mijn taken kan indelen. Het leuke aan mijn functie is het "puzzelen" met cijfers om de balans te houden, maar ook het maken/ programmeren van rapportages en automatiseren van administratieve processen.”
Jaap van Oord | Fourtop ICT
Jaap van Oord | Founder en eigenaar
 
Ben je er klaar voor om bij Fourtop ICT te komen werken? Wij maken samenwerken leuker, makkelijker en veiliger en we zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste ICT talenten als toevoeging voor ons mooie team! Tot snel, we zien je graag!”
 

Inschrijven per email