headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
background fourtop

Cloud

 

Plan een afspraak

Het nieuwe werken begint hier

Met behulp van Microsoft Office 365
Waar je ook bent, je wilt overal de juiste informatie in “één klik” voor handen hebben. Zodat je altijd, overal veilig kunt werken, samen of alleen vanaf verschillende locaties in dezelfde bestanden. Met de Fourtop werkplek verzorgen we dit en nog veel meer.

We verzorgen dit met behulp van alle innovaties binnen het Microsoft Office 365 platform. Zo helpen we bij het versnellen van interne processen of communicatie en het beveiligen informatie, ook als een bestand is gedeeld met derde. Alles voor een optimale gebruikers ervaring. Dagelijks staat ons ServiceDesk team paraat. Mocht er toch iets niet goed gaan, dan zijn we gewoon telefonisch bereikbaar. Zo verzorgen we een platform waarmee elke organisatie klaar is voor toekomstige uitdagingen.

Toegang tot jouw bestanden, overal

Werken in de Cloud betekent ook overal en altijd toegang tot jouw bedrijfsapplicaties en data. Dit is een groot voordeel en biedt jouw organisatie veel flexibiliteit. Je loopt echter wel een risico indien dit niet veilig gebeurt. Om dit op te lossen, biedt Fourtop verschillende oplossingen om je veilig te verbinden.

Toekomstgericht werken
Werken in de Cloud zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst! Dankzij de schaalbaarheid kun je altijd tijdelijk extra resources inzetten, op het moment dat je dit nodig hebt. Zo kun je kracht bijzetten als een project tijdelijk meer resources vergt!

Werken in de Cloud

Veilig werken in de cloud

Jouw data staat veilig in de Fourtop ICT Cloud! Dankzij de dubbele toevoer van stroom en internet is de kans op stilstand lager. Onze beveiligingsmaatregelen houden ongewenste bezoekers buiten, zodat je altijd en veilig door kunt werken.

Zekerheid dankzij back-up
Mocht je problemen ervaren met jouw netwerk, verlies je een minimum aan werk dankzij onze Cloud back-up. Hierdoor ben je niet direct een dag werk kwijt maar kunnen we dit tot een aantal uur beperken. 

Privacywet

De voordelen van
werken in de Cloud

Begin vandaag nog met het werken van de toekomst.

Altijd toegang tot jouw bestanden via de Cloud
Flexibel schakelen wanneer er meer resources nodig zijn
Hoge mate van veiligheid
Meer zekerheid dankzij de Fourtop Cloud back-up

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Plan een afspraak

Onze nieuwste blogs

Persoonlijke uitleg

Persoonlijke uitleg

Heb je vragen of wil je persoonlijke uitleg hebben?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Bij ons ben je altijd welkom.

Plan een afspraak