Cloud

Uw data staat veilig in de FourTOP ICT Cloud! De FourTOP Cloud als plek voor uw applicaties en data biedt verschillende voordelen. Geen investering in lokale servers en hoger niveau van bedrijfszekerheid. Dankzij de dubbele toevoer van stroom en internet is de kans op stilstand lager. Onze beveiligingsmaatregelen houden ongewenste bezoekers zo veel mogelijk buiten zodat u door kunt blijven werken.

De FourTOP Cloud staat in één van de veiligste en modernste TIER III datacenters van Nederland. Zo bent u er niet alleen zeker van dat uw data veilig staat, het staat ook zeker in Nederland.

Bereikbaarheid
Werken in de Cloud betekent ook overal en altijd toegang tot uw bedrijfsapplicaties en data. Dit is een groot voordeel en biedt uw organisatie veel flexibiliteit. U loopt echter ook een risico als dit niet veilig gebeurt. Om dit op te lossen bieden we verschillende oplossingen om u veilig te verbinden.

Schaalbaarheid
Werken in de Cloud zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst! Dankzij de schaalbaarheid kunt u altijd of tijdelijk extra resources inzetten, op het moment dat u ze nodig heeft. Zo kunt u kracht bijzetten als een project tijdelijk meer resources vergt!

Zekerheid
Minimaal werk verliezen bij problemen met uw netwerk dankzij onze back-up. Met onze Cloud back-up zijn we in veel gevallen in staat om dataverlies bij disaster tot een minimum te beperken. Zo bent u niet direct een dag werk kwijt maar kunnen we dit vaak tot een aantal uur aan werk beperken.

Douwe van der Graaf
Sales & Marketing

Onze producten en diensten

Cloud netwerk

Geen investering meer in lokale servers in een stoffige kast, we bieden u een veilige, schaalbare Cloud omgeving die u overal vandaan kunt benaderen.

Helpdesk

Geen eigen ICT meer nodig, wij ontzorgen u volledig met de FourTOP Helpdesk. Dagelijks staan we 07:30 en 17:30 tot uw beschikking. Heeft u hogere eisen, dan behoord ook 24×7 tot de mogelijkheden.

Beveiliging

In de FourTOP Cloud hanteren we een hoog niveau van beveiliging om uw data veilig te bewaren. Onze beveiliging bestaat uit technische en procedurele maatregelen die er samen voor zorgen dat uw spullen veilig bij ons staan.

Referenties

Vraag gratis security adviesgesprek aan!