Cloud

Veilig en redundant werken

U

w data veilig in de FourTOP ICT Cloud? De Cloud als plek voor uw applicaties en data biedt verschillende voordelen. Geen investering in lokale servers, de bezemkast wordt ineens een stuk ruimer en uw data staat een stuk veiliger. De FourTOP Cloud staat in één van de veiligste en modernste TIER III datacenters van Nederland. Zo bent u er niet alleen zeker van dat uw data veilig staat, hij staat ook zeker in Nederland.

Veilig en de wereld als werkplek

Dankzij de redundante Cloud omgeving voor uw data kunt u altijd en overal werken. Is er een stroomstoring bij u op kantoor? Dan kunt u thuis, bij de Mc Donalds of bij elke andere internet hotspot in de wereld gewoon doorwerken. Uw werkprocessen hangen immers veelal vast aan de digitale software applicaties. Deze draaien gecontroleerd en veilig in de Cloud en zijn overal ter wereld beschikbaar.

Schaalbaarheid

De derde factor die meespeelt is schaalbaarheid. Werken in de Cloud zorgt ervoor dat uw bedrijf meer schaalbaar is dan voorheen. Haalt u een grote opdracht binnen en heeft u tijdelijk vijf extra gebruikers? Geen probleem, u koopt licenties en ruimte bij en er kan direct gewerkt worden! Het voordeel hiervan is dat het gaat om maandlicenties. Dus tijdelijk 5 stuks meer of minder is tijdens de koffie geregeld. Zo duurt het geen jaren voordat een investering is terugverdient. Bij ons geeft u aan voor hoeveel gebruikers u welke systemen nodig heeft en wij zorgen voor de rest! Daarnaast bent u veel minder afhankelijk van de specifieke software. Voldoet een bepaald pakket niet aan de eisen, dan zoeken we samen naar een alternatief.

Sterke punten van de FourTOP ICT Cloud

Redundante hoogwaardige noodstroom en stroomvoorziening
Redundante internetverbindingen
Niet-destructieve Brandbeveiliging
Toegangscontrole
Klimaatcontrole voor het juiste servertemperatuur
Zowel private als public Cloud
Beschikbare flexplekken bij calamiteiten

Ervaringen met Fourtop ICT

Twijfelt u als ondernemer om over te stappen naar werken in de Cloud? Als u hiervoor kiest, wordt alle bedrijfsdata op een externe veilige locatie opgeslagen: De Cloud. Deze locatie kan met een gebruikersnaam, wachtwoord en persoonlijke code, vanaf waar ook ter wereld bereikt worden.

2 juni 2016 Lees meer

Werken in de cloud’, het is tegenwoordig helemaal hip. Bedrijven willen zo snel mogelijk overgaan op de cloud. Maar waarom is het zo populair? En waarom zetten bedrijven hun hele ICT-omgeving op een locatie die ze zelf niet beheren? Dat lijkt in eerste instantie niet zo’n logische stap, maar is het dat misschien toch wel?

15 februari 2016 Lees meer

Wij bellen u graag terug