Communicatie

Communiceren

C

ommuniceren is een vak, niet alles kan via de digitale snelweg van A naar B. Met elkaar praten blijft de beste manier om het juiste gevoel over te brengen. Dit doen we zakelijk `s ochtens bij de koffiemachine maar ook telefonisch met collega`s en partners over de hele wereld. Communiceren kan met verschillende devices op meerdere manieren zoals bellen, e-mailen of chatten. Elk onderwerp heeft zijn eigen medium.

VOIP

Praten met collega`s of klanten in Nederland of het buitenland kan op verschillende manieren. Bellen via het internet, oftewel VoIP, is één van de mogelijkheden. VoIP biedt verschillende voordelen ten opzichte van de klassieke, lokale telefooncentrale. Een redundante Cloud centrale met mobiele telefoon integratie. Alles in de Cloud en altijd bereikbaar onder één nummer.

SKYPE

Skype for Business maakt de wereld klein, lijnen kort en helpt de communicatie binnen bedrijven te verbeteren. Eén van de oplossingen is de simpele chatfunctie in combinatie met de beschikbaarheidsvoorziening. Overal ter wereld in één oog opslag zien wie er beschikbaar is om aan de uitdagingen van de dag te werken. Chatten of video vergaderen via een computer met collega`s, één op één of met 250 personen tegelijk overal ter wereld. De mogelijkheid om tijdens meetings bestanden te visueel te delen. Het kan allemaal via de simpele interface van Skype.

ÉÉN ICT Partner

Hoe meer leveranciers, hoe meer tijd het kost ze te ontvangen en afspraken met ze te maken. Om samenwerken leuk en makkelijk te maken voor onze partners fungeren we graag als totaalleverancier. Dit scheelt tijd aan communicatie en administratie, tijd die voor andere uitdagingen kan worden ingezet. We leveren en beheren de volledige kantoorautomatisering en sturen slechts één verzamelfactuur.

Wat doen we

Beheer
Cloud
Beveiliging
Beveiliging
Office applicaties
Hardware
Printers en toners
VOIP
Internet

Wij bellen je graag terug