headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
De competentiemeting | Fourtop ICT

De competentiemeting

Werk leuker en makkelijker met de juiste mensen op de juiste plek!

De competentiemeting

Voor een goede balans in je team
We geven vanuit Fourtop ICT competentiemetingen voor je medewerkers om werken nog leuker en makkelijker te maken. Bij de meting wordt gekeken naar de krachten, talenten en onbewuste drijfveren die je van nature hebt wat je helpt focussen op je natuurlijke kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel. Ook wordt zichtbaar wat je juist hebt aangeleerd en wat kan leiden tot ineffectief gedrag. Een stap verder is de teamanalyse waarbij de competenties van het hele team samen worden gebracht.

Het is dankzij de meting makkelijk om opgestelde functieprofielen te matchen met de competenties. Met de resultaten is het mogelijk teams beter op elkaar af te stemmen en ze toekomstig te blijven versterken door alleen medewerkers met de juiste competenties toe te voegen. Je kunt met de meting en de teamanalyse namelijk heel makkelijk zien wie de juiste persoon op de juiste plek is. Je kan mensen laten doen wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen, dit heeft positieve gevolgen voor zowel je medewerkers als voor je gehele bedrijf! Medewerkers staan ook makkelijker open voor eventuele veranderingen, zoals bijvoorbeeld bij de adoptie van een nieuwe ICT omgeving.

De competentiemeting | Fourtop ICT

Met de juiste mensen op de juiste plek is je bedrijf beter in balans en succesvoller

Meer werkplezier voor de beste resultaten

Onze HR Manager en Consultant Wendy is al 8 jaar gespecialiseerd in competentiemetingen. Inmiddels heeft ze al meer dan 300 metingen gedaan bij Fourtop ICT en verschillende klanten en weet ze precies hoe ze kan helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Na de meting neemt ze alle resultaten uitgebreid met je door en hierna ontvang je de resultaten met uitleg zodat je altijd terug kunt lezen waar je krachten, talenten en onzekerheden liggen. Je krijgt na de meting een duidelijk beeld van wat bij je past en waar je in het team goed of juist minder sterk in bent. Wij vinden het belangrijk dat je plezier beleeft in wat je doet en dat je altijd wilt blijven ontwikkelen, het is namelijk de mooiste motivatie en zorgt voor de beste resultaten! 

Wendy Fourtop | Competentiemeting Fourtop ICT

Neem contact op met Wendy van Fourtop ICT

Wendy Beijers | Fourtop ICT

Wendy Beijers
078 303 0700
w.beijers@fourtop.nl

Wij gingen je al voor!

De competentiemeting is een mooie toevoeging! En wij kunnen dit makkelijk zeggen, aangezien het ons al zoveel heeft gegeven. In 2015 zijn we met de metingen begonnen voor het bestaande Fourtop team en dit heeft veel veranderd. Ook bij elke sollicitant sindsdien weten we dat we de personen aannemen die het beste matchen met de functieomschrijving en het huidige team.

We vinden het belangrijk dat mensen doen waar ze plezier en energie uit halen, dit straal je namelijk ook uit naar elkaar en klanten. Binnen Fourtop ICT hebben de metingen bijgedragen aan het bijzonder leuke en hechte team van nu, waarbij de mensen langer blijven werken bij Fourtop en waar iedereen nog leuker met elkaar omgaat. Het ziekteverzuim is ook lager dan ooit (minder dan 1%) en de tevredenheid is juist nog nooit zo hoog geweest. Met een gezond en stabiel team zijn we klaar voor de toekomst! 

Fourtop metingen | over ons | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de competentiemeting voor jouw (nieuwe) medewerkers en je team?
Neem contact met ons op en maak een afspraak! We bespreken graag alle opties met je. 

Afspraak