Connectiviteit

Connected

E

en kwalitatieve en controleerbare internetverbinding is belangrijk voor elk bedrijf. Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een kwalitatieve internetverbinding en communiceren we voor 99% via het internet. Kortom. we zijn er van afhankelijk. Een goede internetverbinding is dus steeds belangrijker en is meer dan alleen een hoge downloadsnelheid. Naast de upload- en downloadsnelheid is ook de stabiliteit en kwaliteit van belang. Wij voorzien in een passende internetlijn, ook als deze aangelegd moet worden. Met de juiste stabiele verbinding kunnen bedrijven het maximale uit processen en Cloud diensten halen zonder vervelend oponthoud.

ÉÉN ICT Partner

Hoe meer leveranciers, hoe meer tijd het kost ze te ontvangen en afspraken met ze te maken. Om samenwerken leuk en makkelijk te maken voor onze partners fungeren we graag als totaal leverancier. Dit scheelt tijd aan communicatie en administratie, tijd die voor andere uitdagingen kan worden ingezet. We leveren en beheren de volledige kantoor automatisering en sturen slechts één verzamelfactuur.

Wat doen we

Beheer
Cloud
Beveiliging
Office applicaties

Ervaringen met Fourtop ICT

Werken in de cloud’, het is tegenwoordig helemaal hip. Bedrijven willen zo snel mogelijk overgaan op de cloud. Maar waarom is het zo populair? En waarom zetten bedrijven hun hele ICT-omgeving op een locatie die ze zelf niet beheren? Dat lijkt in eerste instantie niet zo’n logische stap, maar is het dat misschien toch wel?

15 februari 2016 Lees meer

Wij bellen u graag terug