Werken bij Fourtop ICT

Fijne en veilige werkplek

Onze kernwaarden

Werken bij Fourtop

Wat is er zoveel beter aan werken bij een Great Place to Work? We houden ons binnen Fourtop ICT altijd bezig met de juiste balans zodat iedereen zich welkom en gehoord voelt, we vinden namelijk dat iedereen het verdient om een zo leuk en fijn mogelijke werkplek te hebben. Voorop staat dat je jezelf kan zijn en dat de mensen elkaar onderling vertrouwen. Dit allemaal uiteraard naast een goede basis, zoals een goed salaris met alle bijbehorende extra's. Maar onze collega's kunnen je dit natuurlijk als beste zelf vertellen! Je leest met welke redenen ze voor Fourtop ICT als werkgever hebben gekozen en waarom ze er met alle liefde blijven werken.

Fourtop_-40-1

Vacatures

Bij Fourtop krijg je de kans om je carrière in IT/ICT te laten bloeien, samen met gepassioneerde collega's in een innovatieve en klantgerichte omgeving. We bieden continue groei, uitdagende projecten en een inclusieve bedrijfscultuur die diversiteit waardeert. Solliciteer en ontdek de geweldige mogelijkheden binnen Fourtop"

Fourtop_-42-2
Bij Fourtop ICT wordt er vertrouwd op je kunnen en krijg je de vrijheid om mooie dingen te maken. Uitdagingen worden met elkaar serieus opgepakt, waarbij de onderlinge sfeer goed en informeel is. Er wordt hiernaast oprecht geluisterd naar je ideeën en je mening. Alles bij elkaar is Fourtop ICT een heel fijne plek om te werken en om je te kunnen blijven ontwikkelen.""
Mieke
Mieke van der Hoek

Marketing and Communication Officer

Werken bij Fourtop

We zijn bij Fourtop ICT altijd op zoek naar talent, met elkaar wordt samenwerken pas echt leuker en makkelijker.