Hoe ziet een normale werkdag eruit met slimme ICT?

Het is 07:00 en mijn wekker gaat. Voordat ik uit bed stap haal ik eerst mijn telefoon van de oplader en kijk gelijk even naar de binnengekomen mailtjes en nieuws items. Ik zie een mailtje van een collega, ter voorbereiding op een afspraak deze morgen. Ik kijk ook meteen mijn agenda door, zodat de dag fris in mijn hoofd zit!

Onderweg naar kantoor in de trein, het is bijna half 9. Oh ja, het mailtje van m’n collega! Eens kijken. Over een lastige berekening bij een potentiële klant. Of ik even kan checken of de berekening klopt. Hij stuurt ‘m als bijlage in de mail. Met Excel op mijn telefoon open ik de berekening! Ah, een foute inkoopprijs: laat ik ‘m maar gelijk even bellen.

Vanaf kantoor samen met mijn collega onderweg naar de potentiële klant. Ondertussen pak ik nog even mijn laptop en maak ik de presentatie nog wat mooier.

Aangekomen bij de klant worden we vriendelijk begroet. Er wordt gevraagd of we een laptop of computer nodig hebben. Dat is niet nodig: ik log in op het wifi-netwerk en open zo gemakkelijk vanaf mijn vertrouwde laptop de presentatie. Prettig om je eigen werkplek altijd en overal bij je te hebben! Terug op kantoor, lunchtijd! Samen met de afdeling lopen we een rondje door het park. Ik zie op mijn telefoon een nieuwe mail van de klant met daarin alvast wat gegevens voor de offerte. Dat schiet lekker op, ik ga er zo meteen direct mee aan de slag.

Lekker geluncht, ik heb weer volop energie om hard te werken en begin aan de offerte. Via een Skype sessie laat ik hem controleren door mijn leidinggevende, die kan gemakkelijk via Skype for Business meekijken met mijn scherm en zo controleren of de bedragen allemaal juist zijn.
Zo, de tijd vliegt, het is al 4 uur geweest. Voordat ik naar huis ga, check ik nog even mijn e-mail.

Die lees ik op mijn laptop. Terwijl ik de mailtjes beantwoord, bel ik gelijk wat klanten terug.

Na een leuke dag hard werken op weg naar huis, ik heb een voldaan gevoel. Mijn telefoon trilt: een mailtje van mijn collega. Hij heeft de offerte voor me afgemaakt! Toch erg makkelijk dat je in elkaars bestanden kunt werken!

Hoe ziet een dag met prettige ICT er voor uw bedrijf uit? Wij weten hier het fijne van! Benieuwd? Laat even uw telefoonnummer achter en we bellen u terug om een afspraak te maken!