headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Power Platform | Fourtop ICT

Power Platform

Samen ontwikkelen we op maat gemaakte software en koppelingen om je dagelijkse werk overzichtelijker en makkelijker te maken

Met ervaring en kennis

Onze gespecialiseerde ICT developers luisteren naar je vraagstuk en gaan samen met je op zoek naar software oplossingen passend bij je wensen en je bedrijf. We helpen je met elke vraag!

Efficiënte  Power Apps 

Efficiënte en makkelijk te gebruiken Power Apps zijn snel gebouwd en verbinden eenvoudig al je gegevens. De mobiele apps kunnen worden uitgevoerd op internet en iOS- en Android-apparaten.

Overzicht met Power BI

Met constant actuele gegevens kun je nog makkelijker analyseren, inzichten uit interactieve dashboards en rapportages delen met je collega's en betrouwbare beslissingen nemen.

Power Automate

Optimaliseer je workflow door terugkerende processen en taken digitaal te automatiseren. Zo verbeter je de productiviteit binnen je bedrijf en bespaar je kostbare tijd zodat er gefocust kan worden op de toekomst.

Voor elke vraag een oplossing

We denken altijd met je mee
De ICT wereld is constant in beweging en ook wij ontwikkelen mee. Onze eigen ICT developers luisteren naar je vraagstuk en ontwikkelen de beste oplossing in de vorm van op maat gemaakte software en koppelingen om je dagelijkse werk overzichtelijker en makkelijker te maken. Het doel is om de effectiviteit te verhogen, kosten te besparen en om gegevens duidelijker weer te geven. Geen vraag is te gek, wij willen het met je ontwikkelen!

Power Platform | Fourtop ICT

Passend bij jouw bedrijf

Het maakt je werk eenvoudiger en leuker
Vraag je je ook weleens af waarom bepaalde werkzaamheden zo traag gaan en of dit automatisch kan? En ben je soms benieuwd of bedrijfsgegevens niet makkelijker en overzichtelijker gedeeld kunnen worden? Zonde als dit te veel tijd kost en nog steeds onduidelijkheid geeft voor jou en je collega's. Met behulp van de mogelijkheden van het Power Platform kun je de bedrijfsprocessen automatiseren, overzichtelijker en visueler maken en kun je de focus meer leggen op waardevolle strategische kansen in de markt. We helpen je met onze efficiënte Power Apps, met slimme Power BI zodat je gegevens nog makkelijker te analyseren zijn en dankzij Power Automate door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren. Je werk wordt leuker en makkelijker met de meest slimme oplossingen en koppelingen.

Power Platform | Fourtop ICT
Mijn collega's begrijpen meteen wat ik bedoel als ik de actuele overzichten met behulp van het Power Platform aan ze laat zien. Dit geeft ons meer tijd om na te denken over wat echt belangrijk is in ons bedrijf, over de koers van de toekomst in plaats van over onduidelijke details."

Laat je inspireren

Een voorbeeld uit de praktijk
Een medewerker van onze klant loopt met een iPad op de vloer en ziet een bedrijfsincident gebeuren. Hier moet uiteraard snel op gehandeld worden waardoor de medewerker direct de Power App opstart om het ongeval te registreren. Hij vult wat basisgegevens in en kan deze ook meteen aanvullen met foto's waardoor na enkele minuten het bedrijfsincident geautomatiseerd met behulp van Power Automate terecht komt bij de juiste afdeling, de juiste persoon en met de juiste categorie van belangrijkheid. De melder en enkele andere collega's krijgen hier ook weer automatisch een melding van zodat de mensen waarvan je wilt dat ze het weten snel op de hoogte zijn.

De volgende stap is om meerdere meldingen in het rapportagedeel met Power BI visueel duidelijker en dus overzichtelijker te maken. De rapportages en dashboards worden ook weer slim en automatisch aangevuld met extra informatie, hierdoor kun je bijvoorbeeld in één oogopslag zien op welke locaties de minste incidenten zijn en wat er mee is gebeurd of zou moeten gebeuren om het sneller op te lossen in de toekomst. Met behulp van het Power Platform wordt er makkelijker en zorgvuldiger gewerkt en is in dit geval het aantal incidenten afgenomen.

Power Platform | Fourtop ICT

Maak een afspraak

Ben je (snel) op zoek naar de perfecte Power App? Of heb je behoefte aan betere rapportages voor meer overzicht met behulp van Power BI? Of wil je met Power Automate juist tijdrovende processen automatiseren? Maak een afspraak en we helpen je met elk ICT vraagstuk!

Afspraak

Onze nieuwste blogs