headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
ICT branches | Fourtop ICT

ICT voor iedereen

Een overzicht van de branches waarin wij actief zijn

Handel & distributie

In de branche handel & distributie is goede communicatie tussen de verschillende afdelingen en snel schakelen belangrijk. Wij hebben oog voor de medewerkers, want zij werken dagelijks in de ICT omgeving, en we zorgen voor soepele connecties tussen de verschillende bedrijfsdisciplines. En zeker met onze cloud werkplek Cloudine wordt samenwerken leuker en makkelijker!

Meer lezen

Financiële dienstverlening

In de snelle branche van financiële dienstverlening is dataveiligheid en een stabiele ICT omgeving erg belangrijk. Met vertrouwen zijn alle gegevens optimaal beveiligd en AVG-compliant. Met behulp van live rapporten en overzichten is de financiële data overal beschikbaar en duidelijk voor iedereen. Zo is er ruimte om te denken in oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Meer lezen

Industrie

De industrie branche kenmerkt zich door de productie en verwerking van goederen met behulp van mechanisering en automatisering. Een stabiele en veilige ICT omgeving helpt erbij dat het gehele proces niet stilstaat en dat er zorgeloos gewerkt kan worden. Medewerkers op kantoor, op de werkvloer of onderweg kunnen makkelijk met elkaar communiceren en werken.

Meer lezen

Maritiem

De branche maritiem is constant in beweging. Bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel zodat er snel, efficiënt en op elke locatie onderling geschakeld kan worden. Hiernaast is goede cybersecurity van belang en gaat het met zwaardere, specifieke applicaties veelal om maatwerk. In plaats van een gehele migratie naar de cloud is een hybride omgeving gebruikelijker.

Meer lezen

Alle overige branches

We hebben je in vier overzichten de branches laten zien waarin wij voornamelijk actief zijn, maar we doen nog zoveel meer.  ICT is voor iedereen en wij helpen daar graag bij! Bij Fourtop maken we samenwerken leuker, makkelijker en veiliger.

Een aantal van de overige branches:

Technische dienstverlening Communicatie & media
Non-profit Kunst & cultuur
Consultancy Vastgoed & bouw
Transport & logistiek Hospitality
Overheid Onderwijs
Intermediairs  AGF

Een aantal bedrijven die al samenwerken met Fourtop

Sta jij hier straks ook tussen?

RG-projecten | Fourtop ICT klantcase
Hols de Man | Fourtop ICT klantcase
Hageman beveiliging en elektro | Fourtop ICT klantcase
Sterk Werk | Fourtop ICT klantcase
Leemberg | Fourtop ICT klantcase
Nedelko | Fourtop ICT klantcase
Van Straten Medical | Fourtop ICT klantcase
Q Makelaars | Fourtop ICT klantcase

Hebben wij je al overtuigd?

Neem contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom!

Afspraak