headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Global Airline Services | Fourtop ICT klantcase

Op elk moment van de dag live dankzij kennis en innovatie

Lees de ervaringen van Global Airline Services

Global Airline Services

Global Airline Services is in 1995 in Amsterdam opgericht als de eerste onafhankelijke General Sales Agent (GSA). Als onderdeel van de Global GSA Group zijn ze vandaag de dag in 53 landen de vertegenwoordiger van zo'n 60 carriers. Ze zijn professional in het verkopen van vrachtruimte voor luchtvaartmaatschappijen die ervoor kiezen om geen eigen station in Amsterdam te hebben. Van over de hele wereld komen er op Schiphol vluchten vol met vracht en Global Airline Services zorgt ervoor dat ze ook weer met volle vrachten terugvliegen of verder vervoerd worden. In de gespecialiseerde wereld van luchtvaart bieden ze als betrouwbare partner aan hun klanten focus, snelheid en expertise.

Global GSA Group - Global Airline Services | Fourtop ICT klantcase

Een duurzame samenwerking waarbij service voorop staat

Het is volgens Roel Hoving, General Manager Benelux Chartair Cargo, ondenkbaar om zonder ICT te kunnen werken. "ICT is een belangrijk onderdeel voor ons. We communiceren heel veel met luchtvaartmaatschappijen, vooral door in Outlook te mailen wat nagenoeg als een chatbox fungeert, maar ook onze boekingssystemen zijn online.  Hiernaast werken we momenteel grotendeels thuis en communiceren we met de andere kantoren via Microsoft Teams. We moeten op elk moment van de dag live zijn, zonder ICT staat het bij ons stil en hebben we een probleem wat direct een hoop geld kan kosten."

De samenwerking tussen Global Airline Services en Fourtop is duurzaam, al sinds 2002 zijn ze klant en bekend met onze ICT ondersteuning. 

We kennen Fourtop al zo lang, we weten inmiddels precies wat we aan elkaar hebben en ze kennen onze verwachtingen. Sowieso zijn we een specifieke klant waarbij de ICT omgeving gecompliceerd is, overzetten zou bijvoorbeeld niet zomaar gaan.” Ook spreekt Roel over de belangrijkste eigenschappen van een ICT partner. “We vinden het belangrijk dat een ICT partner veel kennis heeft van de producten en ons goed ontlast bij zorgen. Zelf hebben we wel wat kennis in huis, maar we hebben geen dedicated persoon voor ICT waarbij Fourtop hier juist in gespecialiseerd is. Ook innovatie is een belangrijke eigenschap voor een ICT partner, we willen graag mee ontwikkelen.”

Juist omdat er in de markt van Global Airline Services snelheid en hoge kwaliteit vereist is hoort de service op ICT gebied volledig te zijn. “Er zijn altijd wel wat verbeterpunten te noemen, maar we zijn zeker tevreden over de samenwerking. Als er problemen zijn staat Fourtop er en helpen ze ons, ze laten ons nooit in de kou staan. Met innovatieve oplossingen worden de dingen goed aan elkaar geknoopt."

 

Fourtop ICT klantcase

Als er problemen zijn staat Fourtop er en helpen ze ons, ze laten ons nooit in de kou staan. Met innovatieve oplossingen worden de dingen goed aan elkaar geknoopt."

Roel Hoving GSA | Fourtop ICT klantcase

Roel Hoving
General Manager Benelux Chartair Cargo, Global Airline Services

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak