Klantcase

4COM

Samenwerken in de Fourtop Cloud. Lees de ervaringen van 4COM

4COM

4COM uit Dordrecht levert totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie. Met een enthousiast team realiseren ze degelijke maar innovatieve oplossingen. Paul van Utrecht, één van de oprichters, legt uit: “Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zowel dynamische als complexe communicatieoplossingen. Klanten verwachten van ons dat we meedenken en verstand hebben van hun uitdagingen.” Dit is precies wat 4COM ook verwacht van een ICT-dienstverlener. “Fourtop sluit precies aan op onze strategie en sinds 2014 hebben wij in hen de juiste partner gevonden.”

 
4 Com-3

De juiste ICT-partner

Paul van Utrecht, 4COM: “Destijds waren we niet meer tevreden en op zoek naar een nieuwe ICT-partner. Fourtop kenden wij al jaren.” Paul heeft bij Fourtop gewerkt als telefoniespecialist. “Zo was de connectie en samenwerking snel opgezet. Wat wij heel belangrijk vinden, is een partner om mee samen te werken. Speerpunten zijn daarbij: kennis, meedenken en zekerheid.” 4COM en Fourtop bedienen ook deels dezelfde klanten. “Een voorbeeld is de realisatie van het Gemini Windpark. Wij helpen de klant met mobiele telefonie en onze data-oplossingen, Fourtop met hun ICT-services.”

"Fourtop is een verlengstuk van 4COM. Wij zijn verantwoordelijk voor alle ICT en we werken zelfs samen aan dezelfde klanten. De lijnen zijn hierdoor kort en wij vullen elkaar mooi aan.”

Veilig werken in de Fourtop Cloud

Naast de standaard ICT-diensten probeert Fourtop de bestaande situatie altijd te verbeteren. “Dat maakt onze samenwerking zo prettig! In hen hebben wij een actieve ICT-partner gevonden. We nemen de volledige omgeving af in de Fourtop Cloud. Tegenwoordig zijn er veel meer bedreigingen dan voorheen, dus de juiste beveiliging is van belang.” Door in de Fourtop Cloud te werken, is 4COM beter beveiligd dan op locatie mogelijk is.

Veel flexibeler

“Als we extra capaciteit nodig hebben, dan is dat heel snel ingeregeld. Maandelijks kunnen wij de diensten die wij afnemen aanpassen op onze behoeftes. Zo zijn wij veel flexibeler geworden en maken we geen onverwachte extra kosten meer.” 4COM voelt zich sterker door de samenwerking. “Fourtop heeft een actieve instelling en flexibele mogelijkheden, zij maken op deze manier onze propositie sterker.”

"Fourtop is altijd goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Ze staan altijd voor je klaar, zijn flexibel, begeleiden ons goed bij ICT vraagstukken en denken mee."
Paul van Utrecht
Paul van Utrecht

4COM

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.