headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Bouke van der Weide | Fourtop ICT klantcase

Leuker en makkelijker werken met Cloudine

Lees de ervaringen van Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen is een toonaangevende recruitment organisatie, gevestigd in het WTC in Amsterdam Zuid en in de Weena in Rotterdam en ze zijn sinds 2011 diepgaand gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals. Bij Greenberg Nielsen zijn innovatie, daadkracht, creativiteit en kwetsbaarheid belangrijke kernwaarden. 

 

Greenberg Nielsen | Fourtop ICT klantcase

 

Greenberg Nielsen | Fourtop ICT klantcase

Tevreden met de nieuwe werkplek Cloudine  Cloudine | Fourtop ICT

Greenberg Nielsen, de toonaangevende recruitment organisatie voor financiële professionals, maakt sinds het najaar 2019 gebruik van de nieuwe werkplek van Cloudine. Bouke van der Weide (algemeen directeur) is zeer tevreden. Niet alleen over het feit dat met de oplossing van Cloudine het werken efficiënter is geworden, maar ook over de professionele aanpak van Fourtop.

Wij zijn al ruim negen jaar klant bij Fourtop. De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en oplossingsgerichte aanpak. De laatste tijd merkten we dat zwaardere applicaties, zoals LinkedIn traag in gebruik werden. Dit kostte veel tijd en leverde ook frustratie op bij onze medewerkers. Met de nieuwe werkplek is dit volledig opgelost. We maken geen gebruik meer van trage verbindingen tussen servers, losse applicaties en programma’s. Alles is veilig opgenomen in de ‘cloud’ en dit levert gemak en snelheid op."

Van der Weide geeft aan dat de implementatie voorspoedig is verlopen. “De werkzaamheden zijn goed gepland en hebben gedeeltelijk in het weekend plaatsgevonden. Alles om zoveel mogelijk hinder te voorkomen. Bovendien was er niet alleen aandacht voor de techniek maar ook voor de gebruikers. Zo hebben al onze medewerkers van tevoren een training gekregen over de nieuwe werkwijze en mogelijkheden. De nieuwe werkplek van Cloudine stelt ons mede in staat om efficiënt en plezierig de juiste medewerker te vinden die onze opdrachtgevers verder brengt.” 

 

Fourtop ICT klantcase

“We maken geen gebruik meer van trage verbindingen tussen servers, losse applicaties en programma’s. Alles is veilig opgenomen in de ‘cloud’ en dit levert gemak en snelheid op.”

Bouke van der Weide | Fourtop ICT klantcase

Bouke van der Weide
Managing Consultant, Greenberg Nielsen

Wil je meer weten over Cloudine? Maak dan nu een afspraak

Wij vertellen je hoe Cloudine jouw organisatie verder kan helpen

Maak een afspraak