headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Hols de Man | Fourtop ICT klantcase

Makkelijk en overal in de cloud samenwerken met Cloudine

Lees de ervaringen van Hols de Man 

Hols de Man

Het Rotterdamse bedrijf Hols de Man bestaat uit deskundige en betrokken financieel experts waarbij de groei, continuïteit en balans van hun relaties voorop staat. Niet alleen wordt er gekeken naar de cijfers, maar er is juist aandacht voor de mensen achter de onderneming waarbij ze als betrokken ondernemerscoach pragmatisch en persoonlijk aandacht hebben voor alle financiële uitdagingen. Het is een kleiner kantoor waardoor er snel overlegd en geschakeld kan worden, ze staan klaar om op elk moment van de dag de nodige ondersteuning te bieden. Het hechte team van ervaren accountants en belasting- en bedrijfsadviseurs van Hols de Man zet altijd de extra stap zodat klanten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Hols de Man | Fourtop ICT klantcase

Altijd up-to-date met de nieuwste ICT ontwikkelingen Cloudine | Fourtop ICT klantcase

Bij Hols de Man werkt het merendeel van de medewerkers nu thuis, waarbij er regelmatig ook wel momenten zijn om op kantoor te werken. Mede-eigenaar Rob Hols geeft aan het persoonlijke contact te missen in deze tijd. "Het liefst spreek je klanten in het echt, het is niet zomaar te vervangen en dit is toch anders. Het werken thuis gaat gelukkig prima! Je kunt tegenwoordig sowieso niet meer om ICT heen, alles is digitaal. De manier van werken en de beschikbaarheid van onze data is online, waar je ook bent."

 

Hols de Man is altijd meegegaan met de nieuwste ICT ontwikkelingen, waarbij ze destijds met ondersteuning van Fourtop van eigen servers naar servers in een datacenter zijn gegaan en nu de overstap maken naar de cloud met Cloudine. 

 

Bij Fourtop hebben we altijd het idee gehad dat ze voorop lopen in ontwikkeling op ICT gebied. We zijn altijd gewezen op nieuwe kansen en mogelijkheden en het is plezierig om te weten dat we hierop kunnen vertrouwen. Om zo goed mogelijk thuis te kunnen werken en om gebruik te kunnen maken van Microsoft Teams is het Cloudine traject versneld. Teams is vrijwel direct uitgerold nadat het thuis werken ten gevolge van de coronacrisis noodzakelijk werd. Het werken met Teams gaat goed, al is het nog wel zoeken soms. We hebben een presentatie gehad via Teams en dit is een leerzaam traject geweest, maar de volledige migratie met uitgebreide training volgt nog. Dit komt straks goed op kantoor en hopelijk is dit snel weer mogelijk met iedereen erbij!"

 

De keuze om volledig in de cloud te gaan werken kwam eind vorig jaar na een presentatie van Fourtop over de digitale werkplek van de toekomst Cloudine. "De servers in het datacenter werkten goed, maar we waren al wel deels aan het kijken naar de mogelijkheden om naar de cloud te gaan. In eerste instantie is het wat griezelig om overgeleverd te zijn aan één softwareleverancier, je wilt niet graag afhankelijk zijn van één partij. Maar je ontkomt niet aan de cloud oplossingen vanwege de vele voordelen. Je wilt sowieso niet achterlopen met updates en met de cloud heb je altijd de nieuwste versies en hiernaast is op- en afschalen van apps die je echt gebruikt ook makkelijker."

De betrouwbaarheid, snelheid en continuïteit van Fourtop

De migratie naar Cloudine zal binnenkort afgerond worden bij Hols de Man, maar ze gaan al veel langer terug met Fourtop. Al sinds 2003 is Hols de Man een trouwe klant. "Vanaf het begin af aan is er een klik geweest met Fourtop en nog belangrijker; het vertrouwen dat de zaken geregeld zijn. We hebben nooit iets te klagen gehad en ik kan me niet herinneren dat er bij ons niet gewerkt kon worden, we hebben in al die tijd zeker 99,9% online kunnen zijn zonder problemen. We hebben de mensen van de servicedesk regelmatig aan de telefoon en dat gaat altijd goed, de kleine probleempjes worden met een belletje direct opgelost. "

 

Rob noemt hiernaast wat er voor Hols de Man belangrijk is aan een ICT partner. "Betrouwbaarheid staat absoluut bovenaan, hiernaast zijn snelheid en continuïteit belangrijk. Als deze onderdelen er niet zijn dan houdt het voor ons op en Fourtop voldoet hier zonder problemen zeker aan. Ook de ICT security is van belang, het is een eerste vereiste in ons vak: vertrouwelijkheid van informatie. En hier zijn geen problemen, we hebben nog nooit een datalek gehad. Het up and running zijn is voor ons essentieel en het is goed hoe Fourtop dit faciliteert en bijstuurt achter de schermen."

Fourtop ICT klantcase

Betrouwbaarheid staat absoluut bovenaan, hiernaast zijn snelheid en continuïteit belangrijk. Als deze onderdelen er niet zijn dan houdt het voor ons op en Fourtop voldoet hier zonder problemen zeker aan.

Rob Hols | Fourtop ICT klantcase

Rob Hols
Mede-eigenaar, Hols de Man

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak