headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
RG-projecten | Fourtop ICT klantcase

Ontzorgen op ICT gebied met de digitale werkplek van de toekomst Cloudine

Lees de ervaringen van RG-projecten

RG-projecten

De enthousiaste projectprofessionals van RG-projecten ondersteunen partijen met het oplossen van complexe duurzame energievraagstukken. Ze hebben ambitie en dat blijkt ook wel uit de mooie groei van de organisatie. Waar ze al 25 jaar specialist zijn in de duurzame energiesector voor investeerders, productie-, energie-, nutsbedrijven en overheden is het team de afgelopen periode reeds uitgebreid naar 13 personen met het vooruitzicht op verdere groei. De activiteiten variëren van advieswerk voor bijvoorbeeld modificaties tot de gehele regie van grote projecten. Met de kernwaarden toewijding, impact, balans en zingeving staan ze voor het verbeteren van de wereld, waarbij met name Nederland, en zorgen ze voor een goede en plezierige werkomgeving voor de eigen experts van RG-projecten. Het resulteert in balans in het toegewijde en ervaren team wat zorgt voor meerwaarde voor tevreden klanten. 

RG-projecten team | Fourtop ICT klantcase

Ontzorgen op ICT gebied 

RG-projecten draagt bij aan een duurzame maatschappij waarbij Fourtop graag de ondersteuning biedt door middel van een stabiele en veilige ICT omgeving. Managing Director en eigenaar Suzanne Schoenmakers-Wielens legt uit hoe RG-projecten destijds voor Fourtop heeft gekozen en wat ze belangrijk vinden aan een ICT partner. "We hebben 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar Fourtop, omdat we op zoek waren naar een professioneel bureau. Jullie kwamen na het vergelijken van meerdere partijen als beste naar voren. We vinden ontzorgd worden het belangrijkste, onze mensen zijn veel op klantlocaties en moeten zich kunnen concentreren op het werk. Goede ICT is hiervoor een basisvoorwaarde, maar vooral iets waar ze niet over na hoeven denken. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden is ICT buitengewoon belangrijk, er wordt in de voorbereidingsfase veel digitaal gewerkt om bijvoorbeeld planningen te maken en technische schema's uit te werken. Gedurende de uitvoering is het mensenwerk op locatie, maar ook daar gebeurt de afstemming en het formaliseren digitaal. We hebben simpelweg een probleem zonder ICT."

 

RG-projecten | Fourtop ICT klantcase

 

Werken met de digitale werkplek van de toekomst Cloudine  Cloudine | Fourtop ICT

Sinds een paar maanden werkt RG-projecten in de cloud met Cloudine, Business Consultant Martine Mathijssen vertelt over het verloop. "We hadden een rustige overstap naar Cloudine gepland staan voor de zomer, maar door Covid-19 zijn delen van het project naar voren gehaald in maart. We waren dan ook blij dat we al direct Teams konden gebruiken in die periode van veel thuiswerken, maar door deze versnippering moesten we zelf op ontdekkingstocht in Teams. Gelukkig waren we al snel gewend aan Teams, maar zijn alsnog blij met de presentatie van laatst waarbij handige highlights en duidelijke tips & tricks zijn gegeven. Het is wat jammer van de versnelde start en daarmee versnippering, maar we zijn zeker blij met Fourtop en Cloudine. We werkten hiervoor via de Windows verkenner en harde schijven en we hadden wel al Sharepoint, maar bestanden werden nog steeds voornamelijk gestuurd via e-mail. Het was vooral gewenning en met Cloudine is er in het diepe gesprongen, maar het heeft zeker bijgedragen aan makkelijker samenwerken. Ik geloof in Cloudine."

 

Suzanne geeft aan Fourtop dan ook aan te bevelen als ICT partner:

Ja! Er heerst een informele sfeer en ondanks dat het soms het risico op wat slordig werken kan vergroten is het ook het grote voordeel van Fourtop. Er wordt snel geschakeld en het contact is leuk. Er wordt door de medewerkers altijd met de beste intenties gehandeld." Dit wordt door Martine beaamd. "De bereikbaarheid is ook een pluspunt, ons contactpersoon van Fourtop staat altijd voor ons klaar en de Servicedesk reageert snel, vragen worden goed opgepakt. Hiernaast is het voor ons belangrijk dat jullie proactief en klantspecifiek zijn, dit past goed bij ons."

Fourtop ICT klantcase

“Er wordt snel geschakeld en het contact is leuk. Er wordt door de medewerkers van Fourtop ICT altijd met de beste intenties gehandeld."

Suzanne Schoenmakers-Wielens | RG-projecten | Fourtop ICT klantcase

Suzanne Schoenmakers-Wielens
Managing Director en eigenaar, RG-projecten

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek

Afspraak