Klantcase

Sterk Werk

De goede service en de groet van Fourtop. Lees de ervaringen van Sterk Werk

Sterk Werk

Sterk Werk Communicatie is 27 jaar geleden opgericht als PR bureau en in eerste instantie waren ze uitsluitend een bureau voor klanten in de ICT sector. Van oorsprong zijn ze dus al sterk in technologische en complexere thema's, maar tegenwoordig is er naast een sterk merk ook een goede reputatie opgebouwd in een veel bredere markt. Het team bestaat uit professionals in gerichte communicatie en ze leveren al bij vele bedrijven toegevoegde waarde dankzij het vaststellen van een marktstrategie en door de inzet van passende content marketing.

Sterk Werk

Hiernaast is Sterk Werk al rond de 15 jaar gespecialiseerd in crisiscommunicatie en trainingen en hebben ze sinds 2010 het bedrijf en eigen merk Monalyse op de kaart gezet, het online platform om campagnes duidelijk te analyseren en meetbaar te maken. En Sterk Werk blijft groeien! Sinds een aantal weken is naast het mooi gelegen pand in Rotterdam een tweede kantoor in Eindhoven geopend.

Harry Scholte - Sterk Werk

Fourtop zet het stapje extra

 

Sterk Werk is 5 jaar geleden al eerder klant geweest bij Fourtop en we zijn trots te benoemen dat ze opnieuw gekozen hebben voor onze diensten. De migratie naar Fourtop en de moderne werkplek Cloudine is in januari heel goed verlopen, iets waar ook Harry Scholte (eigenaar en oprichter van Sterk Werk) het volledig mee eens is. Harry vergelijkt het Fourtop van toen met nu en hij spreekt zijn tevredenheid uit over de samenwerking.

"Het voelt als een soort van thuiskomen, een goed gevoel. En de goede wil bij Fourtop is er altijd geweest, dan bedoel ik de service en de bereidheid van iedereen om te willen helpen. Maar Fourtop is door de jaren heen gegroeid op meerdere vlakken; intellectueel, procesmatig en kwalitatief. Er is momenteel een beter team beschikbaar en ook een betere Cloud omgeving, het werkt."

Sterk Werk heeft zoals vele bedrijven geen eigen IT afdeling en hierdoor is een goede IT partner des te belangrijker. Bij alle soorten vragen moet er een team klaarstaan om snel en deskundig te kunnen helpen. "Kennis is overal te vinden en technisch gezien kom je er altijd wel uit, maar het verschil maak je door het stapje extra te zetten op het gebied van service. Bij Fourtop word je als klant serieus genomen, je weet dat er altijd een handelingsperspectief is. Naast de beschikbaarheid en de benaderbaarheid is er de uitstekende service."

“Bij Fourtop word je als klant serieus genomen, je weet dat er altijd een handelingsperspectief is. Naast de beschikbaarheid en de benaderbaarheid is er de uitstekende service”
Harry Scholte - Sterk Werk
Harry Scholte

Eigenaar en oprichter, Sterk Werk

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.