Klantcase

The Accounting Company (TAC)

De laatste ICT ontwikkelingen volgen met Cloudine. Lees de ervaringen van The Accounting Company (TAC)

The Accounting Company (TAC)

Kundig, persoonlijk, betrokken. Het zijn de kernwoorden van The Accounting Company (TAC), een jong en dynamisch kantoor actief in het midden- en kleinbedrijf. Als full service dienstverlener op het gebied van Accountancy & Administratie wordt er proactief met klanten meegedacht bij zowel de meer alledaagse opdrachten als bij de specialistische vraagstukken. Met kennis en passie voor het vak wordt er door het team van professionals kwaliteit geleverd en advies uitgebracht waarbij de wensen van de klant hierbij voorop staan. Op een praktische en realistische manier is er bij TAC bekend wat een ondernemer beweegt, van starter tot een gevestigde ondernemer, en zijn ze gedreven om altijd te zorgen voor een optimaal resultaat. 

 
Jeroen Verbaten - TAC-1

Voorop lopen met de laatste ontwikkelingen van Fourtop

Bij The Accounting Company zitten ze niet stil en wordt er altijd gekeken naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Jeroen Verbaten, Relatiebeheerder/ Adviseur bij TAC, vertelt over zijn ervaringen. "Er is op werkgebied veel veranderd in de afgelopen jaren. Waar we vroeger alles zelf voor onze klanten handmatig inklopten, is het door de jaren heen zo goed als volledig geautomatiseerd. Tegenwoordig heb je het over Robotic Accounting of zoals het programma waar we gebruik van maken Exact Online het ook wel noemt; No hands accounting. Er wordt in eerste instantie nog wel gecontroleerd wat de voorgestelde boeking is, maar het systeem herkent de documenten en weet automatisch al wat er gaat volgen. Een traditionele boekhouder zie je daarom niet meer bij The Accounting Company, er wordt steeds meer automatisch verwerkt en vertrouwd op het systeem. We willen graag voorop lopen en de laatste ontwikkelingen volgen, automatiseren is daarbij absoluut nodig."

Het volgen van de laatste ICT ontwikkelingen resulteerde dan ook in de keuze voor de diensten van Fourtop ICT en sinds dit jaar voor de werkplek van de toekomst Cloudine. "We hadden bij TAC ongeveer 9 jaar geleden de noodzaak om over te stappen naar een andere ICT partner, we hadden zelf een server staan en deze was aan het einde van zijn levensduur qua ondersteuning en back-up. Door voor Fourtop te kiezen is er zeker een professionaliseringsslag gemaakt en liepen we voor in ontwikkelingen op ICT gebied. Ook dit jaar zaten we in een fase waarin het systeem een vernieuwing nodig had en we hebben daarom gekozen voor werken in de cloud met Cloudine van Fourtop. Alles draait op het moment in de cloud op één programma na, maar ondanks dat er een goede oplossing voor gevonden is gaan we ook dit uitfaseren. We hebben geen datacenter en servers meer nodig en hiernaast worden we in het geheel een paperless office. De ruimte waar voorheen grote kasten met ordners stonden is nu leeg en er wordt veel efficiënter gewerkt."

Werken met de digitale werkplek van de toekomst Cloudine

 

"We hebben dit jaar bij TAC de overstap naar Cloudine zonder al te veel problemen kunnen maken, de transitie ging erg vlot en de medewerkers zijn er positief over. Het verschil in snelheid is groot, daar hebben we nu veel profijt van. Ook de hardware hebben we vervangen, iedereen heeft met behulp van Fourtop een nieuwe laptop gekregen waardoor we meer grip hebben op de beveiliging van de vertrouwelijke data waar wij mee werken. Zeker nu er door medewerkers weer meer thuisgewerkt wordt is het een goede stap geweest. Het werkproces verloopt hiernaast in het geheel sneller waardoor we meer tijd over hebben om in onze klanten te kunnen steken. Zaken zijn makkelijker vooraf te signaleren en we kunnen nog beter adviseren en op de wensen van de klant inspelen."

The Accounting Company is bij klanten op een persoonlijke manier betrokken en dit vinden ze ook belangrijk bij eigen partners, Jeroen vertelt wat Fourtop onderscheidt van andere ICT partijen. "Betrouwbaarheid vinden we één van de belangrijkste eigenschappen van een ICT partner, naast ook het in staat zijn om flexibel en snel in te kunnen spelen op wensen. We hebben een bepaald idee over waar we naartoe willen met TAC en het is fijn om in overleg met Fourtop die kant op te gaan. De contactpersonen helpen altijd en ook bij de Servicedesk is de bereikbaarheid goed en worden eventuele problemen prima opgelost. De samenwerking met Fourtop is prettig en persoonlijk, naast de aanwezige kennis is het vertrouwen er volledig en alles kan aangekaart worden. Er wordt voor gezorgd dat we op een fijne en veilige manier ons werk kunnen doen, ik zou ze dan ook zeker aanbevelen bij andere organisaties. Bij Fourtop wordt er met Cloudine voorop gelopen met een compleet product en er wordt meerwaarde geleverd aan klanten."

“Er wordt voor gezorgd dat we op een fijne en veilige manier ons werk kunnen doen, ik zou ze dan ook zeker aanbevelen bij andere organisaties. Bij Fourtop wordt er met Cloudine voorop gelopen met een compleet product en er wordt meerwaarde geleverd aan klanten."
Jeroen Verbaten-1
Jeroen Verbaten

Relatiebeheerder/ Adviseur, The Accounting Company

Maak een afspraak

Wil je starten met Microsoft 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! Neem contact met ons op en maak een afspraak, bij ons ben je altijd welkom.