Klantverhaal Gemini – Een windmolenpark in de cloud

Gemini bouwt op de Noordzee één van de grootste windmolenparken ter wereld. Het project loopt momenteel nog, maar uiteindelijk zal het windmolenpark voor 1,5 miljoen huishoudens stroom kunnen voorzien.

ICT partner

De uitvoerders van ons project, van ingenieurs tot logistiek medewerkers, vereisen een uitgebreid en betrouwbaar ICT-systeem. Ook werken wij regelmatig met tijdelijk personeel. Een vereiste was daarom dat de ICT schaalbaar moest zijn. Bij de aanvang van het project gingen wij hiervoor op zoek naar een ICT-beheerder die ons een volledige Cloud-oplossing kon leveren. FourTOP kon aan onze eisen voldoen en presenteerde een goede oplossing. Dat heeft ons doen besluiten om voor de samenwerking met FourTOP te kiezen.

arend_aangepast340x454windmolenpark

Werken in de cloud

Jaap van Oord: “Gemini heeft voor het project te maken met verschillende type medewerkers. Niet alleen qua functie, maar ook voor de duur van het dienstverband. Het is belangrijk dat ICT de samenwerking tussen al deze medewerkers optimaal ondersteunt. Met onze Cloudoplossing kunnen medewerkers altijd en overal werken en communiceren. Nieuwe of tijdelijke accounts kunnen gemakkelijk toegevoegd en weer verwijderd worden. Zo betaalt Gemini alleen voor waar daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt. Tijdens het project hebben we verder al verschillende uitdagingen mogen aangaan: van het leveren van hardware voor digitaal vergaderen tot specialistische softwarepakketten.”

Arend Drenthe: “Met behulp van FourTOP kunnen onze medewerkers efficiënt aan de slag. Als ze vragen hebben, worden deze altijd snel en correct opgelost door de supportafdeling van FourTOP. Wij vinden dat FourTOP uitstekende ICT levert en zijn tevreden over onze samenwerking.”

Bent u ook op zoek naar een uitgebreid en betrouwbaar systeem? Of heeft u vragen over de schaalbaarheid van Cloudoplossingen? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!