Maak kennis met Jacqueline van FourTOP ICT!

Maak kennis met Jacqueline van FourTOP ICT!

J

acqueline is een enthousiaste en vooral sportieve collega! De diversiteit aan taken zorgen ervoor dat ze scherp blijft en geen dag hetzelfde is. Ze is werkzaam bij FourTOP ICT sinds 2007 en verzorgt de financiële administratie. Het is hoog tijd om haar beter te leren kennen!

Jacqueline, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Jacqueline Dubbeld en heb de fantastische leeftijd van 54 jaar bereikt. Ik ben al bijna 23 jaar getrouwd en samen hebben wij een prachtige dochter. Ik heb vele sporten beoefend, maar volleybal blijft toch mijn grootste passie. Afgelopen seizoen heb ik zelfs met mijn dochter in hetzelfde team gespeeld in de 2e Klasse. Dat was echt super leuk! Daarnaast doe ik ook wekelijks aan bootcamp en spendeer ik graag mijn vrije tijd aan lezen, fotografie, familie en reizen.”

Wat voor opleiding(en) heb je gedaan?
“Ik heb na de middelbare school een bloemistenopleiding gedaan en ben daarna gaan werken op de administratie van een graanhandelaar in Rotterdam. Daar leerde ik wat ik echt leuk vond en heb ik mezelf verder ontwikkeld. Door bij vele verschillende soorten bedrijven te werken, heb ik heel veel praktijkervaring opgedaan die ik nu bij FourTOP ICT toepas.”

Wat is je functie en wat houdt dit precies in?
“Ik doe de financiële administratie. Zorgdragen dat alles goed wordt ingeboekt, de banken, inkopen en de facturatie. Vervolgens verzorg ik de maandelijkse rapportages. Daarnaast speelt er altijd van alles op de Backoffice en met mijn collega’s pak ik samen alles aan. Het kan er soms heel hectisch aan toe gaan, maar dat heeft juist zijn charme.”

Welk technisch apparaat is voor jou onmisbaar?
“De telefoon. Daar kun je ook bijna alles mee doen: agenda, foto’s maken, appen, snapchatten en internetten. Daarnaast heb ik hem ook nodig om in te loggen in bepaalde software, zo kan ik veiliger werken.”

Waar ben je het meest trots op in je werk en waarom?
“Als alle puzzelstukjes op hun plaats vallen voor de maandafsluiting, dan geeft dat mij een heel tevreden gevoel. Ik kan dan met een gerust hart de maand afsluiten en de rapportage naar de directie sturen.”

Wij bellen je graag terug