Netwerken

De kwaliteit en veiligheid van uw netwerk zijn bepalend voor uw bedrijfsprocessen. De stabiliteit waarmee uw bedrijfsnetwerk is verbonden met de Cloud of het internet zorgen voor een prettige werkervaring. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor uw interne Wifi netwerk.

Gebruikers
Om er voor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen voorop staan, beiden we de mogelijkheid om het internet gebruik binnen uw organisatie te reguleren. Dit doen we aan de hand van een ICT privacy beleid die we samen met u opstellen. De bedrijfsregels die hier uit voortkomen koppelen we aan uw verbinding. Zo kunnen we bepaalde websites altijd of op bepaalde momenten blokkeren wat de effectiviteit van bedrijfsprocessen ten goede komen.

Beveiliging
De beveiliging van uw netwerk is belangrijk, echter zijn er altijd uitdagingen die risico`s met zich meebrengen. Risico`s die u het liefst wilt kunnen minimaliseren. BYOD ofwel “bring your own device” is er één van. Medewerkers die hun privé computer of mobiel aansluiten op het wifi netwerk van uw organisatie, terwijl de beveiliging niet op het gewenste niveau is. Beleidsmatig kunt u afdwingen dat deze devices enkel via een gescheiden bezoekerswifi online mogen, echter is dat soms lastig te controleren. Dankzij onze netwerk scanner houden we uw netwerk 24×7 in de gaten en nemen we ook alle BYOD devices mee. Komen we een kwaadwillend stukje software tegen, dan gaan de alarm bellen direct af en ondernemen we actie!

Externe verbinding
Een kwalitatieve en controleerbare verbinding met het internet of de Cloud is belangrijk voor elk bedrijf. Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een kwalitatieve verbinding en communicatie verloopt veelal via het internet. Kortom, we zijn er van afhankelijk.

Type verbinding
Uw verbinding met het internet of een Cloud dienst is belangrijk voor uw bedrijfsprocessen en dus moet hij aansluiten bij uw bedrijf. Naast de upload- en downloadsnelheid is ook de stabiliteit en kwaliteit van de verbinding van belang. FourTOP voorziet in alle type verbindingen om u op de juiste manier te verbinden. Dit kan een koper lijn voor VoIP telefonie zijn maar ook een point to point verbinding tussen uw bedrijfspand en het datacenter waarin uw servers zijn ondergebracht.
Dankzij onze samenwerkingen met landelijke en lokale partners, zijn er legio mogelijkheden om u te voorzien van een passende verbinding.

Douwe van der Graaf
Sales & Marketing

Onze producten en diensten

Internet

Waar uw bedrijf ook is gevestigd, wij sluiten u aan op een passende verbinding.

Gebruikersbeleid

Door middel van onze beleidsapplicatie bieden we een juridisch sluitend ICT Privacy beleid op maat. Waarmee voor iedereen duidelijk is, wat uw bedrijfsregels zijn.

Netwerkscan

We scannen uw netwerk 24/7 en maken de technische status van uw bedrijf volledig inzichtelijk op managementniveau.

Wifi

Door middel van een professioneel aangelegd Wifi netwerk heeft u een dekkend en zorgeloos netwerk.

Referenties

Vraag gratis security adviesgesprek aan!