headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
background fourtop

Microsoft Office 365

Word, Excel, Outlook, Teams, PowerBI en meer, veel meer.

 

Plan een afspraak

Snel en simpel

Microsoft Office 365 is het meest gebruikte pakket op de werkvloer. Fourtop is een officiële Microsoft Gold partner. Hierdoor ben je verzekerd van een doordachte implementatie, waar je geen omkijken naar hebt.

Image_office365

Altijd en overal verder werken

Microsoft Office 365 is werken vanuit de cloud. Dit betekent dat je altijd en overal, met elk device kunt doorwerken. Deel kan nemen aan online meetings of voor een afspraak nog even een cloud document op je telefoon kunt opzoeken en doorlezen, zodat je volledig op de hoogte bent.

 
 
Image_outlookmobile

Haal meer uit Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 heeft eindeloos veel mogelijkheden om leuker, slimmer en makkelijker te werken. De meeste applicaties zijn nog onbekend voor de meeste organisaties, ondanks dat ze voor de meeste al in huis hebben. Deze zitten gewoon in de maandelijkse Office 365 licentie. Hier maken wij graag werk van! Tijdens een inspiratie sessie nemen we u mee door het Microsoft 365 landschap en laten we zien waar de mogelijkheden liggen. Vervolgens kunnen we gezamenlijk onderzoeken waar er kansen liggen om de productiviteit te verhogen en werken iets leuker en makkelijker te maken.

 
Image_Skype

De voordelen van
Microsoft Office 365 met Fourtop

Fourtop biedt een pakket aan op maat. Zo betaal je alleen voor het pakket dat je nodig hebt.
Wij zorgen voor een doordachte implementatie, maken medewerkers enthausiat en leren ze Office365 optimaal in te zetten. 
Wij zorgen ervoor dat informatie veilig en gecontroleerd in de cloud staat.
Persoonlijke uitleg

Persoonlijke uitleg

Wil je starten met Microsoft Office 365 of wil je meer weten over alle mogelijkheden van je bestaande pakket, wij inspireren je graag! 
Neem contact met ons op en maak een afspraak! Bij ons ben je altijd welkom.

Plan een afspraak