Maak kennis met onze zes TOP diensten

Systeembeheer

U wilt geen omkijken hebben naar zaken als onderhoud, updates en de back-up van uw data. Dat regelen wij voor u! We zijn 24/7 beschikbaar om te helpen het maximale uit uw organisatie te halen door het leveren van ICT die werkt.

Lees meer over:
Systeembeheer

Cloud

Snel, veilig en schaalbaar werken en de wereld als werkplek? De FourTOP Cloud maakt het mogelijk. Eén locatie waar al uw gegevens veilig opgeslagen staan, te bereiken via elk device

Lees meer over:
Cloud

IT Security

In een wereld waar cybercriminelen steeds slimmer worden, staat data beveiliging steeds hoger op de agenda. Met seminars om medewerkers te scholen en beveiligingssoftware minimaliseren we risico`s.

Lees meer over:

IT Security

Communicatie

De wereld als werkplek! Vanuit huis werken en in één oogopslag zien welke collega thuis of op kantoor beschikbaar is om te helpen bij de uitdagingen van de dag. Met kanalen als VoIP, Skype For Business en e-mail die altijd met u meereizen, is de wereld klein en bereikbaar.

Lees meer over:
Communicatie

Advies

Een goede ICT-omgeving moet perfect afgestemd worden op uw bedrijf. Daarom kijken we samen met u goed naar de opties om tot een ideaal ICT-plan te komen.

Lees meer over:
Advies

Connectiviteit

Internet moet er altijd zijn! We kunnen ons geen wereld zonder bedenken, de meeste bedrijfsprocessen en communicatie zijn er van afhankelijk. Wij bieden ongelimiteerd en stabiel internet.

Lees meer over:
Connectiviteit

Wij bellen je graag terug