headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Fourtop - het verhaal van Fourtop ICT | Gerhard Jaap Arjo

Ons verhaal bij Fourtop ICT

We zijn jouw ICT specialist!

 

Het begin van Fourtop ICT

Met trots bestaat Fourtop ICT al sinds 1 mei 1998 en onze koers en focus is duidelijker dan ooit. Het ontstaan van ons bedrijf is een bijzonder verhaal, wat eigenlijk al begon lang voor de datum van de oprichting. Namelijk in de eerste klas van de lagere school in 1974 waar vier jongens elkaar leerden kennen en goede vrienden werden.

De jonge vrienden begonnen later aan het mooie avontuur als zakenpartners en al snel werd de markt veroverd als betrouwbare en vakkundige specialist op het gebied van ICT. Drie van de vier oprichters zijn na meer dan 25 jaar nog steeds met veel plezier werkzaam bij Fourtop ICT: Arjo Middelkoop, Gerhard van der Veen en Jaap van Oord. Inmiddels bestaan we uit een hecht team van 33 medewerkers waarbij we altijd open staan voor nieuw talent.

Fourtop ICT

Onze kernwaarden

We maken voor onze klanten en partners samenwerken leuker en makkelijker door slimme ICT-oplossingen te leveren. We ontzorgen op een persoonlijke manier waarbij we altijd onze kernwaarden voor ogen houden: opgetogen klanten, verantwoordelijkheid, plezier, professionaliteit en people, planet, profit.

Opgetogen klanten

We luisteren naar onze partners, denken met ze mee en zetten altijd een extra stap om te helpen. We maken samenwerken leuker en makkelijker!

Verantwoordelijkheid 

We komen onze afspraken na en we blijven ons continu op alle vlakken ontwikkelen. Het is onze verantwoordelijkheid altijd innovatief te blijven om onze partners het juiste advies te geven.

Plezier

Plezier in ons werk en een prettige werksfeer behouden is erg belangrijk voor ons. We stralen dit graag uit, zowel intern als extern.

Professionaliteit 

Onze ICT experts begrijpen wat er bij de klant speelt en werken vanuit ons privacy en security DNA. We handelen professioneel in elke situatie.

People Planet Profit

We delen onze kennis en kiezen bewust voor een duurzaam alternatief. Het maken van een betere wereld begint bij onszelf.

Verhalen van onze klanten

“Fourtop is in staat om prioriteiten te stellen. Als het mis gaat, schuiven ze alles aan de kant, in de positieve zin van het woord en helpen ze je met man en macht.”
Leo Bruinsma-2

Leo Bruinsma
Directeur, Verpleeghuis Salem

“Bij Fourtop word je als klant serieus genomen, je weet dat er altijd een handelingsperspectief is. Naast de beschikbaarheid en de benaderbaarheid is er de uitstekende service.”
Harry Scholte - Sterk Werk | Fourtop

Harry Scholte
Eigenaar en oprichter, Sterk Werk

De ondersteuning op afstand is goed, er is altijd snel contact als er iets aan de hand is en er wordt gelijk geprobeerd om tot oplossingen te komen.
Andre Wijbenga, Leemberg | Fourtop

André Wijbenga
Eigenaar, Leemberg

“Als er problemen zijn staat Fourtop er en helpen ze ons, ze laten ons nooit in de kou staan. Met innovatieve oplossingen worden de dingen goed aan elkaar geknoopt.”
Roel Hoving Global Airline Services | Fourtop

Roel Hoving
General Manager Benelux Chartair Cargo, Global Airline Services 

“De service is goed en de mensen zijn altijd heel vriendelijk. Ook is continuïteit belangrijk, er is altijd iemand achter de schermen die oplet hoe het gaat en die ervoor zorgt dat het goed blijft verlopen.”

Suzanne Aardema, Nedelko | Fourtop

Suzanne Aardema
IT System Administrator, Nedelko

“Betrouwbaarheid staat absoluut bovenaan, hiernaast zijn snelheid en continuïteit belangrijk. Als deze onderdelen er niet zijn dan houdt het voor ons op en Fourtop voldoet hier zonder problemen zeker aan.”
Rob Hols, Hols de Man | Fourtop

Rob Hols
Mede-eigenaar, Hols de Man

Afspraak | Fourtop ICT

Ben je klaar voor cloud werkplek Cloudine?

We maken graag een afspraak met je!

Afspraak

Het Fourtop ICT Team

Bij Fourtop ICT werken positieve, deskundige en ambitieuze teamplayers en staat goede, persoonlijke service en innovatie voorop. Wij geloven dat samenwerken leuk en makkelijk moet zijn en dat je door middel van onze cloud-, beheer- en beveiligingsdiensten beter en veiliger je werk kunt doen. En alles wat we doen, doen we met passie en plezier!

Ons team | Fourtop ICT

Onze partners

We werken samen met de beste partners om jou nog beter te kunnen helpen!

Microsoft | Fourtop ICT
ESET | Fourtop ICT
VitrumNet | Fourtop ICT
HP | Fourtop ICT
KnowBe4 | Fourtop ICT

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak