headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
Contact
we stay connected
Afspraak
Contact
RBP_9638-3

Het verhaal van Fourtop

We stay connected. Wij zijn jouw ICT specialist!

Het begin van Fourtop

Met trots bestaat Fourtop ICT al sinds 1 mei 1998 en onze koers en focus is duidelijker dan ooit. Het ontstaan van ons bedrijf is een bijzonder verhaal, wat eigenlijk al begon lang voor de datum van de oprichting. Namelijk in de eerste klas van de lagere school in 1974 waar vier jongens elkaar leerden kennen en goede vrienden werden.

De jonge vrienden begonnen later aan het mooie avontuur als zakenpartners en al snel werd de markt veroverd als betrouwbare en vakkundige specialist op het gebied van ICT. Drie van de vier oprichters zijn nog steeds met plezier werkzaam bij Fourtop ICT: Arjo Middelkoop, Gerhard van der Veen en Jaap van Oord. Inmiddels bestaan we uit een hecht team van 20 medewerkers waarbij we altijd open staan voor nieuw talent.

 

Fourtop

Onze kernwaarden

We maken voor onze partners samenwerken leuker en makkelijker door slimme ICT-oplossingen te leveren. We ontzorgen op een persoonlijke manier waarbij we altijd onze kernwaarden voor ogen houden: opgetogen klanten, verantwoordelijkheid, plezier, professionaliteit en people, planet, profit.

Opgetogen klanten

We luisteren naar onze partners, denken met ze mee en zetten altijd een extra stap om te helpen. We maken samenwerken leuker en makkelijker!

Verantwoordelijkheid 

We komen onze afspraken na en we blijven ons continu op alle vlakken ontwikkelen. Het is onze verantwoordelijkheid altijd innovatief te blijven om onze partners het juiste advies te geven.

Plezier

Plezier in ons werk en een prettige werksfeer behouden is erg belangrijk voor ons. We stralen dit graag uit naar onze partners.

Professionaliteit 

Onze experts begrijpen wat er bij de klant speelt en werken vanuit ons privacy en security DNA. We handelen professioneel in elke situatie.

People Planet Profit

We delen onze kennis en kiezen bewust voor een duurzaam alternatief. Het maken van een betere wereld begint bij onszelf.

Verhalen van onze klanten

“Fourtop is in staat om prioriteiten te stellen. Als het mis gaat, schuiven ze alles aan de kant, in de positieve zin van het woord en helpen ze je met man en macht.”
Leo Bruinsma-2

Leo Bruinsma

Directeur, Verpleeghuis Salem

“Fourtop staat altijd voor je klaar, ze zijn flexibel, begeleiden ons goed bij ICT vraagstukken en denken mee.”
Paul van Utrecht

Paul van Utrecht
Directeur, 4COM

“Wij zijn al ruim negen jaar klant bij Fourtop. De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en oplossingsgerichte aanpak.”

Bouke2-1

Bouke van der Weide
Managing Consultant, Greenberg Nielsen

“In het geval van directe issues worden we altijd snel geholpen. Dat geeft rust en bespaart ons tijd.”
Joeri de Bruijn-1

Joeri de Bruijn
Eigenaar, Niehof van der Meulen

Afspraak

Klaar voor de werkplek van de toekomst?

We maken graag een afspraak met je!

Neem contact op

Het Fourtop Team

Bij Fourtop ICT werken positieve, deskundige en ambitieuze teamplayers en staat goede, persoonlijke service en innovatie voorop. Wij geloven dat samenwerken leuk en makkelijk moet zijn en dat je door middel van onze cloud-, beheer- en beveiligingsdiensten beter en veiliger je werk kunt doen. En alles wat we doen, doen we met passie en plezier!

Ons team - Fourtop

Onze partners

We werken samen met de beste partners om jou nog beter te kunnen helpen!

Microsoft
ESET
VitrumNet
YourSafetynet
Seefore

Hebben wij je al overtuigd?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom.

Afspraak