Security

FourTOP beveiliging

Zoals `s avonds de voordeur van uw pand op slot gaat, zo moet dat ook met uw netwerk en computers. Diefstal van data of datalekken ontstaan vaak door gebrek aan de oplossingen en kennis. We bieden u een verantwoord security beleid voorzien van op maat technische en procesmatige bescherming. Dit helpt u goed op weg naar wettelijke compliance!

FourTOP beleid

Een goed beleid om uw data te beschermen is meer dan alleen antivirus software. Het is een dagelijks proces van verschillende preventie en detectieve oplossingen om uw data te beveiligen. Naast deze technische oplossingen is het trainen van medewerkers een belangrijk onderdeel van ons security beleid. Medewerkers zijn voor 80% verantwoordelijk voor alle virussen en Datalekken in een organisatie!

Nieuwe privacy en security eisen

De nieuwe Europese privacy en security eisen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG gaat vanaf mei 2018 hogere eisen aan organisaties stellen op het gebied van databescherming. Het naleven van deze privacy principes moet medewerkers gaan beschermen tegen mogelijke Datalekken. Dit heeft als resultaat dat organisaties persoons gerelateerde data op een verantwoorde manier moeten gaan beschermen tegen verlies.

Wij helpen u verder!

Wij helpen u inzichtelijk te maken wat uw huidige status is ten opzichte van de aangescherpte regels. Daarbij bieden passende oplossingen die bijdragen aan uw AVG compliance.

Douwe van der Graaf
Sales & Marketing

Onze producten en diensten

Back-Up

Dankzij ons back-up systeem kunnen we uw bestanden snel weer terugzetten wanneer deze verloren gaan of gegijzeld zijn door een cryptolocker.

Encryptie

Door middel van encryptie worden uw digitale bestanden versleuteld en onleesbaar voor derden. Bij verlies of diefstal van een laptop of USB stick is de data dus onleesbaar.

Firewall

De FourTOP Firewall bescherm u net als een stalen voordeur! Door het scannen van al het in- en uitgaande verkeer weten we precies wie of wat er binnenkomt.

Netwerkscanner

De netwerkscanner monitort uw netwerk 24/7 op mogelijke kwetsbaarheden. Wordt er iets gesignaleerd, dan gaat er een hacker alert af, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Referenties

Vraag gratis security adviesgesprek aan!