ESET

Zorgenvrij gebruik maken van technologie en haar voordelen. Dat is wat de ESET cybersecurity producten u bieden! De bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en services van ESET helpen u bij uw security uitdagingen en problemen. In meer dan 25 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. ESET Nederland opereert vanuit Sliedrecht en bekijkt vanaf daar de trends en ontwikkelingen van het Nederlandse IT-landschap. Met de specifieke kennis van Nederland kan het klanten beter bewapenen tegen bedreigingen. Maak kennis met enkele van de ESET beveiligingsoplossingen!

ESET Endpoint Protection Advanced

Met ESET Endpoint Protection Advanced beveiligt u uw bedrijfsnetwerk en mobiele apparaten op meerdere lagen. Bovenop de standaardbeveiliging biedt het pakket een krachtige ingebouwde web control, een twe-way firewall en een antispamfilter. Als de producten in deze zakelijke bundel zijn gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheersconsole, de ESET Remote Administrator.

ESET Secure Authentication

Bescherm uw bedrijfsgegevens extra met twee-factor authenticatie. Zonder ingewikkelde stappen of procedures beveiligt u de toegang tot uw bedrijf en gegevens met ESET Secure Authentication.

ESET Mobile Device Management for Apple iOS

Verbeter de beveiliging van iOS-apparaten in uw bedrijf door op afstand account- en beveiligingsinstellingen en -restricties te beheren. Push instellingen naar iPhones en iPads en beveilig ze met anti-diefstal zonder additionele oplossingen. Gebruik het Apple iOS Management Framework en beheer met ESET Remote Administrator 6 alle iOS-apparaten vanaf één locatie.

ESET File Security for Microsoft Windows Server

Gedeelde bestanden en serversystemen vormen een extra risico op malware. ESET File Security for Microsoft Windows Server biedt antimalwarebescherming tegen besmetting van gedeelde bestanden en serversystemen. Bescherm uw data en elimineer elke malware bedreiging met optionele cloudscanning voor betere prestaties en detectie.

ESET Endpoint Encryption

Bescherm de bestanden en e-mailcommunicatie van uw bedrijf met eenvoudige, krachtige encryptie voor bedrijven van elke omvang. Voldoe aan uw verplichtingen op het gebied van informatiebeveiliging en beveiliging van persoonsgegevens, door moeiteloos een encryptiebeleid te implementeren. De encryptiebeveiliging kan worden uitgebreid naar mobiele en externe gebruikers.

Safetica

Safetica beschermt tegen kostbare datalekken en biedt inzicht in werkprocessen. Social engineering aanvallen kunnen in een vroeg stadium worden gedetecteerd, zodat u geen schade oploopt. Safetica voorkomt dat bestanden in verkeerde handen vallen, of dat nu binnen of buiten het bedrijf is.

Advies over ESET cybersecurity

Voor iedere situatie en bedreiging is een beveiligingsoplossing beschikbaar. FourTOP adviseert op basis van onderzoek naar uw situatie welke ESET producten voor u het meest geschikt zijn. Beveilig uw ICT met de ESET-producten van FourTOP!

  • Meer dan 100 miljoen gebruikers
  • Nederlandse service
  • Breed scala aan beveiligingsoplossingen
  • Bekroonde techniek
  • Hoge kwaliteit

Wilt u meer weten over de ESET cybersecurityproducten?

Referenties