Guardian360

Uw systemen zijn kwetsbaarder dan u waarschijnlijk denkt. Meer devices, meer applicaties, altijd en overal werken en het gebruik van de cloud; het is steeds moeilijker om controle te houden over de groeiende ICT-omgevingen. Software bevat programmeerfouten en medewerkers zorgen voor onveilige situaties. Hackers weten hier steeds beter op in te spelen. Wilt u de controle terug en voldoen aan de strenge Europese wetgeving? Guardian360 is hét centrale securityplatform dat zorgt voor een nog veiligere ICT-omgeving!

Wat is Guardian360?

De werking van Guardian360 is te vergelijken met een alarminstallatie. U beveiligt uw bedrijfspand zo goed mogelijk met sloten op alle deuren en ramen. Maar geen enkele ondernemer zal dag en nacht voor de deur van zijn kantoor gaan zitten om het te beschermen tegen inbraak. U installeert hiervoor een alarminstallatie of huurt wellicht zelf beveiligingsmedewerkers in. Guardian360 is de online ICT variant van een beveiligingsinstallatie. Cybercriminelen doen niet alleen veel meer pogingen om in te breken, maar doen dit ook via onbekende en steeds meer achterdeurtjes. Guardian360 is een platform dat IT-omgevingen elk uur en webapplicaties elke dag scant op kwetsbaarheden. Met Guardian360 hebt u een online beveiligingsmanager, die er voor zorgt dat u ’s nachts rustig kunt slapen!

Aantoonbaar goede beveiliging

De nieuwe Europese regelgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht bedrijven om er alles aan te doen om een datalek te voorkomen. Guardian360 biedt de mogelijkheid om via de audit module eenvoudig aan te tonen dat u ‘in control’ bent over uw beveiliging. U geeft hiermee inzicht aan auditors, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens, accountants en andere belanghebbenden.

Hoe werkt Guardian360?

Met 10 verschillende scanners monitort Guardian360 doorlopend uw webapplicaties en IT-omgevingen. Hierdoor heeft u doorlopend inzicht in de kwetsbaarheden binnen uw online omgeving. Ook geeft Guardian360 welke objecten niet compliant zijn met de ISO27002, NEN7510, BIR, DigID, BIG, BIWA en OWASP-normeringen. Tot slot probeert het platform hackers snel te betrappen, zodat de schade beperkt wordt. Vroeger gebruikte men in kolenmijnen kanaries als een vroegtijdig waarschuwingssysteem. Zo werkt de Guardian360 Canary ook! Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen, dan slaat onze ‘kanarie’ een stil alarm.

Met Guardian360 maakt FourTOP ICT samenwerken veilig en leuk door de slimme inzet van ICT.

  • Ieder uur een veiligheidsscan van uw IT-omgeving
  • Iedere dag een veiligheidsscan voor uw webapplicaties
  • Doorlopend inzicht in kwetsbaarheden
  • Inzicht of u complient bent met normeringen
  • Altijd ‘in control’

Hoe veilig is uw website?

Doe nu de gratis scan in 10 seconden! U ontvangt een rapportage van uw kwetsbaarheden

Referenties