Heeros

Hoeveel uren zijn uw medewerkers druk met het afhandelen van inkomende facturen? Veel organisaties kennen de tijdrovende en dure werkwijze om digitale facturen te printen, door de budgethouder te laten keuren, handmatig in te voeren om vervolgens te betalen. Herkent u dit? Laat moderne ICT-oplossingen u helpen! Met ons Heeros softwarepakket vereenvoudigt u het verwerkingsproces én bespaart u tijd en geld!

Wat is Heeros?

Met de Heeros e-Facturatie oplossingen optimaliseert u factuurprocessen. De Heeros productfamilie bestaat uit volledig geautomatiseerde cloud-based oplossingen voor inkoopfacturen, verkoopfacturen en document archivering. Papieren én digitale facturen worden snel en eenvoudig goedgekeurd door de budgethouder en vervolgens verwerkt. De verwerking van inkoop- en verkoopfacturen verloopt volledig elektronisch én alle documenten worden opgeslagen in een digitaal archief. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te zoeken naar facturen!

Hoe werkt Heeros?

Ontvangt u een papieren factuur, dan kunt u digitaliseren met de Heeros Mobile App of deze scannen en eenvoudig sturen naar een e-mailadres. De scan- en herkensoftware verwerkt de facturen die u zelf hebt gescand en de facturen die u al digitaal hebt ontvangen. Hiervoor ontwikkelt Heeros zelf de OCR-software, wat staat voor Optical Character Recognition. Het herkenningssysteem registreert de verplichte gegevens uit de facturen steeds op dezelfde manier, waardoor alle inkoopfacturen uniform kunnen worden weergegeven. Voordat u de factuur via de applicatie ter goedkeuring stuurt naar de budgethouder, kunt er een bijlage aan toevoegen. De budgethouder ontvangt een bericht en kan eenvoudig via de online portal of smartphone app de factuur goedkeuren. Na het betalen worden alle gegevens opgeslagen in het archief. Bekijk voor extra uitleg deze video:

Meer controle, minder kosten

Het proces van het goedkeuren van facturen vraagt van een organisatie dat het goed overzicht houdt over alle facturen. Dankzij Heeros verloopt dit proces nu volledig digitaal! De snellere afhandeling en de digitale zoekfunctie zorgen ervoor dat u meer controle hebt over het factuurproces. Niet alleen bespaart u dit tijd en geld, maar ook verbetert dit de relatie met uw zakenpartners. Krijgt u een vraag over de afhandeling van een factuur, dan is deze binnen no-time beantwoord. Met Heeros verhoogt u dus het serviceniveau van uw organisatie!

  • Elektronische factuurherkenning
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s
  • Overal en altijd te gebruiken cloudoplossing
  • Facturen goedkeuren met de Heeros app
  • Snelle implementatie van 2 dagen
  • Snellere boekhouding, minder kosten

Bent u benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen dankzij e-Facturatie?

Referenties