headset-solid
078 30 30 777
Afspraak
Contact
Stage Business Process Development | Fourtop ICT

Stageplek

Stage Business Process Development

 

Omschrijving

We zijn bij Fourtop ICT op zoek naar een enthousiaste creatieveling die het leuk vindt om processen te automatiseren op basis van de nieuwste Microsoft-trends. We hebben als bedrijf een leuke, slimme en veilige Cloud werkplek genaamd Cloudine. Met Cloudine maken we werk graag leuk en makkelijk door bijvoorbeeld dagelijkse handeling op de werkvloer te automatiseren. Dit doen we met producten zoals Microsoft Teams, SharePoint, Power Apps en Power Automate.

 

De opdracht

Zoals hierboven al kort omschreven zoeken we een creatieve stagiair die het leuk vindt om uitdagingen om te zetten in slimme automatisering, erop gericht om dagelijkse werkzaamheden leuker en makkelijker te maken.

De opdracht bestaat enerzijds uit het onderzoeken van klantbehoefte naar terugkerende activiteiten op de werkvloer en deze technisch oplossen door middel van automatisering op basis van de laatste Microsoft-technieken. Denk hierbij aan de integratie van verschillende systemen aan elkaar. Een klant wordt aangemaakt in systeem A en wordt momenteel handmatig overgetypt in systeem B. Hoe kunnen we dit efficiënter en slimmer maken? Maak hierbij gebruik van de laatste technieken vanuit Microsoft, zoals het Power Platform, maar heb je meer affiniteit met programmeren dan is dat ook een van de mogelijkheden.

 

Wie ben jij

Je bent in staat de wensen van de klant om te zetten in een functioneel ontwerp en hebt kennis van automatisering. Je vindt het leuk om je vaardigheden op het gebied van werkplek automatisering op basis van nieuwe Microsoft-technieken te ontwikkelen. Je kunt gestructureerd een uitdaging omzetten in slimme en praktische automatisering.

Je directe collega heeft vele jaren werkervaring en de nodige certificeringen in dit vakgebied. Die zorgen er onder andere voor dat we meervoudig Microsoft gold partner zijn.

Wie ben jij?

 • Je communiceert helder en bent een goede gesprekspartner
 • Je bent zelfstandig en kunt je goed redden bij een klant
 • Je hebt het vermogen om procesmatig en analytisch te denken
 • Je staat voor kwaliteit en bent een teamspeler
 • Je overtuigt op kennis en ervaring m.b.t. de relevante Microsoft (cloud) producten, maar ook op bedrijfskundig niveau
 • Je bent ondernemend, ambitieus en wilt -net als wij- de beste zijn binnen jouw vakgebied

Wat bieden we jou

 • Vrijheid om je creativiteit te uiten, jouw mening wordt gewaardeerd
 • Een leuk team om mee samen te werken
 • Een behulpzame stagebegeleider met ervaring en de nodige certificeringen
 • Interne introductie en hulp om je op weg te helpen met je opdracht
 • Stagevergoeding, in overeenkomst

 

Wie wij zijn

We bieden bij Fourtop al meer dan 20 jaar oplossingen voor een goede, veilige en flexibele ICT werkplek. Wij geloven dat samenwerken leuk en makkelijk moet zijn, dat is onze missie! Meewerken bij Fourtop betekent gezellig samenwerken in een platte organisatiestructuur. Binnen Fourtop vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers met plezier naar het werk gaan. Daarnaast staan wij open voor nieuwe ideeën: samen staan we sterker. We hebben bij Fourtop de volgende kernwaarden: Opgetogen klanten, Verantwoordelijkheid. Plezier, Professionaliteit en People Planet Profit.

Voor verdere informatie over Fourtop en Cloudine kun je meer op onze website lezen of ons altijd bellen, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over ons mooie bedrijf.

 

Geïnteresseerd in deze stageplek?

Ben jij de creatieveling die we zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Stuur je cv en motivatie naar cv@fourtop.nl en wij nemen gegarandeerd contact met je op.

Door mijn cv te sturen geef ik toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en op te slaan. Je kunt er op elk moment voor kiezen deze gegevens te laten verwijderen, dit kan door een verzoek te sturen naar cv@fourtop.nl.

Stage Business Process Development | Fourtop ICT

Stage
(Afstudeer)stage / periode in overleg

Aantal uur per week
40

Locatie
Hendrik Ido Ambacht

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming voor het verwerken van jouw data.