headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Stage Videomaker / audiovisueel ontwerper | Fourtop ICT

Stageplek

Videomaker / audiovisueel ontwerper

 

Omschrijving

We zijn bij Fourtop ICT op zoek naar een enthousiaste creatieveling die ons kan helpen een volgende stap te zetten op marketing gebied met behulp van film en audiovisuele media. We hebben als bedrijf al een enorme vooruitgang geboekt in 2020 en voor het jaar 2021 willen we nog meer gaan doen om Fourtop en onze cloud werkplek Cloudine met beeld meer op de kaart te zetten. Het maken van meerdere video's staat op de planning en we kunnen een frisse blik en de creatieve input van een student zoals jij zeker gebruiken.

De wens is dat je ongeveer 2 dagen in de week meewerkt met ons, je komt dan te werken op de Marketing/ Sales afdeling. De andere 3 dagen kun je aan je afstudeeropdracht besteden.

 

De opdracht

Zoals hierboven al kort omschreven zoeken we iemand die ons helpt Fourtop en onze cloud werkplek Cloudine meer op de kaart te zetten met behulp van video's en audiovisuele media. We hebben vele plannen, details hierover worden uiteraard besproken als we kennismaken! We komen dan ook zeker tot een concrete opdracht met je, maar we willen je ook vrijlaten zodat je jouw ideeën erover kunt geven.

Je ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van research, een script schrijven, films produceren en het vinden van geschikte locaties. Ook ga je verder in op de technische aspecten van een film maken, zoals geluid, beeldbewerking en montage. Het is belangrijk dat je conceptueel en beeldend vermogen hebt en heel creatief bent. Ook is technisch inzicht handig voor de technische kant van films maken. Enige ervaring met het maken / bewerken van video is wel gewenst.

Kortom een zeer uitdagende afstudeeropdracht, waarmee jij echt jouw steentje bijdraagt aan de toekomst van dit bedrijf.

 

Wat bieden we jou

  • Vrijheid om je creativiteit te uiten, jouw mening wordt gewaardeerd
  • Een leuk team om mee samen te werken
  • Een behulpzame stagebegeleider met ervaring op sales en marketing gebied
  • Interne introductie en hulp om je op weg te helpen met je opdracht
  • Stagevergoeding, in overeenkomst

 

Wie wij zijn

We bieden bij Fourtop al meer dan 20 jaar oplossingen voor een goede, veilige en flexibele ICT werkplek. Wij geloven dat samenwerken leuk en makkelijk moet zijn, dat is onze missie! Meewerken bij Fourtop betekent gezellig samenwerken in een platte organisatiestructuur. Binnen Fourtop vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers met plezier naar het werk gaan. Daarnaast staan wij open voor nieuwe ideeën: samen staan we sterker. We hebben bij Fourtop de volgende kernwaarden: Opgetogen klanten, Verantwoordelijkheid. Plezier, Professionaliteit en People Planet Profit.

Voor verdere informatie over Fourtop en Cloudine kun je meer op onze website lezen of ons altijd bellen, we nemen graag de tijd om je meer te vertellen over ons mooie bedrijf.

 

Geïnteresseerd in deze stageplek?

Ben jij de creatieveling die we zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Stuur je cv en motivatie naar cv@fourtop.nl en wij nemen gegarandeerd contact met je op.

Door mijn cv te sturen geef ik toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en op te slaan. Je kunt er op elk moment voor kiezen deze gegevens te laten verwijderen, dit kan door een verzoek te sturen naar cv@fourtop.nl.

Stage Videomaker / audiovisueel ontwerper | Fourtop ICT

Stage
Afstudeerstage / periode in overleg

Aantal uur per week
40

Locatie
Hendrik Ido Ambacht

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming voor het verwerken van jouw data.