Systeembeheer

De basis van uw organisatie, goedwerkende en veilige ICT! We onderhouden uw netwerk en werkplekken, zorgen voor installatie van hard- en software en denken graag mee over de algemene beveiliging. Dagelijks staat onze helpdesk tussen 07:30 en 17:30 tot uw beschikking om ICT problemen uit de weg van een prettige dag werken te ruimen! Heeft u 24/7 iemand nodig? Ook dat is mogelijk!

Waarom extern systeembeheer
Als ICT automatiseerder zijn we elke dag bezig met alle facetten van beheer. Zaken als marktontwikkelingen, technische ondersteuning, training van medewerkers en juridische wetswijzigingen zijn onze dagelijkse business. Medewerkers worden continu getraind en bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen. De voordelen zijn legio. Geen zorgen meer over techniek, onderhoud en algemeen beheer. Wij werken en communiceren als de ICT afdeling van uw bedrijf!

Monitoring
Door middel van server monitoring zie we serverproblemen aankomen. Hierdoor kunnen we ze al oplossen voordat u problemen ervaart. Dit komt uw bedrijfscontinuïteit ten goede. De FourTOP helpdesk houdt altijd een oogje voor u in het zeil.  Zo kunt u zonder zorgen doorwerken!

Advies
Systeembeheer van FourTOP en met u meedenken en adviseren zijn één! We willen ook graag weten wat er voor u belangrijk is. Zo zorgen we er samen voor dat uw ICT klaar is voor de uitdagingen die voor u liggen.

Douwe van der Graaf
Sales & Marketing

Onze producten en diensten

Helpdesk

Geen eigen ICT meer nodig, wij ontzorgen u volledig met de FourTOP Helpdesk. Dagelijks staan we 07:30 en 17:30 tot uw beschikking. Heeft u hogere eisen, dan behoort ook 24×7 tot de mogelijkheden.

Onderhoud

Onze gebruikers- en serversupportdiensten houden uw systeem up to date. Zo krijgen hackers geen kans om misbruik van achterstallig onderhoud te maken.

Hardware

We adviseren u met uitkiezen van de juiste hardware en ontzorgen u met de installatie en plaatsing ervan.

Beveiliging

Vanaf de FourTOP Helpdesk houden we uw beveiliging dagelijks bij. Zo zorgen we voor een veilige werkomgeving voor uw organisatie.

Referenties

Vraag gratis security adviesgesprek aan!