Systeembeheer

Zorgeloos systeembeheer

F

ourTOP ICT staat sinds 1998 voor zorgeloos ICT beheer gericht op het MKB, vanuit ons kantoor in de Drechtsteden. We geloven dat we samenwerken leuk en makkelijk moeten maken voor onze partners. Zodoende zijn onze diensten flexibel, proactief en preventief. Hierdoor worden problemen voorkome of vroegtijdig gesignaleerd. Zo kunnen we georganiseerd periodiek onderhoud uitvoeren. Onderhoud van bedrijfsnetwerken kan binnen en buiten.

Systeembeheer kosten

Wij leveren onze diensten tegen een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat we maximale flexibiliteit bieden. Zijn er tijdelijk 10 of 20 extra projectmedewerkers nodig, dan is tijdelijk op- en later weer afschalen mogelijk.
Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de automatisering. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw computers altijd beschikbaar zijn en de IT-voorzieningen optimaal worden benut.

Waarom extern systeembeheer

Als ICT automatiseerder zijn we elke dag bezig met alle facetten van beheer. Zaken als marktontwikkelingen, technische ondersteuning, training van medewerkers en juridische wetswijzigingen zijn onze dagelijkse business. Medewerkers worden continu getraind en partners bijgepraat over de laatste marktontwikkelingen. Tevens houden we partners op de hoogte van wetswijzigingen die relevant zijn voor onze business. De voordelen zijn legio. Geen zorgen meer over techniek, onderhoud en algemeen beheer. Personeel kunt u elders in de organisatie inzetten.

Wat doen we

Actieve systeem monitoring
Actieve monitoring van Antivirus en Antimalware software
Life Cycle management
Printer beheer
Systeem onderhoud als het doorvoeren van updates
Beveiliging van systemen
Remote en on site support door onze medewerkers
Dagelijkse back up en controle hiervan
24x7 support

Wij bellen u graag terug