Telefonie

Overal bereikbaar met hetzelfde telefoon nummer met elk apparaat vanuit de Cloud VoIP centrale!

Communiceren
Communiceren is een vak, niet alles kan via de digitale snelweg van a naar b. Met elkaar praten blijft de beste manier om het juiste gevoel over te brengen. Met telefonie via het internet oftewel VoiP van FourTOP bieden we u een volledig flexibele telefonie oplossing.

VoIP Telefoon centrale
Onze VoIP oplossing bieden we u volledig aan vanuit de Cloud, zo hoeft u niet meer te investeren een lokale centrale aan de muur. Middels een hoogwaardige IP verbinding bieden we super kwaliteit geluid en beeld en tevens legio opties. Elk bedrijf is anders en vraagt om een andere invulling van de telefonie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om telefoniste software toe te voegen en een koppeling met uw bestaande ERP oplossing te maken. Zo kunt u uw klanten direct en volledig te woord kunt staan. Zo zijn er verschillende opties om een passende telefoon centrale te bouwen die volledig bij uw bedrijf aansluit.

Vast Mobiel integratie
Overal bereikbaar op uw ene zakelijke telefoon nummer. Dankzij de Vast Mobiel integratie versmelten de 2 platformen tot 1 compleet platform waarmee u nog beter bereikbaar bent. We koppelen uw mobiele telefoonnummer aan de Cloud centrale. Zo wordt uw mobiel één met de centrale, dit biedt namelijk verschillende voordelen! Verlaging van de gesprekkosten, keuze met welk nummer u naar buiten te belt, vast of mobiel en uw collega`s zien nu ook dat u mobiel in gesprek bent.

Onderhoud en support
Wij trainen onze mensen met regelmaat. Zo zorgen we ervoor dat we u altijd kunnen voorzien van advies en support om het maximale uit de technische middelen te halen.

Douwe van der Graaf
Sales & Marketing

Onze producten en diensten

Eén

Eén ICT leverancier, één factuur!
Optimale samenwerking, optimale efficiëntie!

VoIP

We bieden u een op maat VoIP telefoniecentrale. Zo sluit de telefonie aan bij uw bedrijf en draagt het bij aan effectieve communicatie.

Verbindingen

Door middel van een passende verbinding via het internet kunt u optimaal gebruik maken van alle Cloud voordelen. Dus werken of bellen vanuit de Cloud zonder beperkingen.

Telefoons

Telefoons voor een bureau, vergaderfaciliteiten of soft clients op uw computer. Samen bepalen we wat er beste bij u past!

Referenties

Vraag gratis security adviesgesprek aan!