headset-solid
085 482 60 00
Afspraak
Contact
Stageplekken overzicht | Fourtop ICT

Stageplekken van Fourtop

Wil je een stageplek bij een ICT dienstverlener? Als stagiair(e) heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Stage lopen bij Fourtop kan het begin van een loopbaan bij ons leuke bedrijf zijn. Bij Fourtop vinden we ontwikkeling belangrijk, juist daarom bieden we veel uitdagende stageplekken.
 
Een scherpe blik is onmisbaar in ons werk! Net als enthousiasme om uitdagende vraagstukken aan te pakken. Heb jij dat? Dan ben je bij ons op het juiste adres als je op zoek bent naar een afstudeer- of meewerkopdracht. We zetten graag onze brede kennis in om je te helpen, met elkaar wordt samenwerken leuker en makkelijker!

Waarom bij Fourtop ICT!

Als het gaat om op een professionele manier en met vrijheid en plezier stage te lopen of te werken bij Fourtop ICT laten we je dit het liefst door onze fijne collega’s zelf vertellen. Zij weten namelijk precies met welke redenen ze voor Fourtop hebben gekozen en waarom ze er met alle liefde blijven werken!

Meer lezen

Videomaker / Audiovisueel ontwerper

We zijn bij Fourtop op zoek naar een enthousiaste creatieveling die ondersteunt op marketing gebied met behulp van film en audiovisuele media.

Bekijk stage